Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice: „La indicațiile specialistului, am făcut o remodelare...”


Ce intervenții a suferit soția lui Ștefan Bănică în ultimii ani.

Lavinia Pîrva a recunoscut câte operații estetice are, după ce a fost acuzată că a exagerat cu vizitele la medicul estetician.

Deși este extrem de discretă cu viața personală, Lavinia Pîrva a decis să spună lucrurilor pe nume. Soția lui Ștefan Bănică a recunoscut că nu are nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței ți că a apelat, mai degrabă la proceduri minim invazive, pentru a-i menține aspectul tânăr.

Citeste si: Lavinia Pîrva avea în primăvară cu 20 kg în plus! După ce a născut, a slăbit enorm! Acum îmbracă haine sport

Citeste si: Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Citeste si: Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac ,deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.Insă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!!

Când va fi nevoie și medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face!Insă,pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală,minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!🥰 Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de ține este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acealasi lucru!", a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Lavinia Pîrva avea în primăvară cu 20 kg în plus! După ce a născut, a slăbit enorm! Acum îmbracă haine sport

Lavinia Pîrva o copiază din nou pe Andreea Marin? Ce a făcut soția lui Bănică jr. la ”Cerbul de aur” de i-a contrariat pe mulți

CITESTE: Horoscop weekend 29 - 30 ianuarie 2022. O zodie se refugiează în brațele familiei.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cum se face BLATUL de TORT cu VANILIE

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri