Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva


Cum au fost văzute cele două.

Prezenţă rară în mediul public, mama lui Ştefan Bănică Jr. este o femeie distinsă discretă şi bonomă. Sanda Liteanu s-a înțeles extrem de bine cu toate femeile cu care fiul său a avut relații serioase. De altfel, în ziua în care Ștefan Bănică și Andreea Marin au anunțat că divorțează, Sanda Liteanu a plecat cu ei în vacanță, semn că relația a fost una extrem de specială.

La doi ani de la căsătoria lui Ștefan Bănică cu Lavinia Pîrva, toată lumea s-a întrebat ce relație are artista cu soacra sa.

Citeste si: Lavinia Pîrva avea în primăvară cu 20 kg în plus! După ce a născut, a slăbit enorm! Acum îmbracă haine sport

Citeste si: Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Citeste si: Lavinia Pîrva o copiază din nou pe Andreea Marin? Ce a făcut soția lui Bănică jr. la ”Cerbul de aur” de i-a contrariat pe mulți

Ei bine, Lavinia Pîrva și mama lui Ștefan Bănică au o relație foarte bună și se înțeleg de minune. Cele două au fost surprinse de nenumărate ori împreună, fie că erau cu micuțul Alexandru, fie că ieșeau la cumpărături.

Cum se înțelege Ștefan Bănică cu Violeta

Ștefan Bănică a dezvăluit că cei trei copii sunt cei mai importanți, chiar dacă nu iese la TV să vorbească despre ei.

Deși Violeta, fiica lui, locuiește cu Andreea Marin, artistul se preocupă de ea, de educația ei, chiar petrec împreună mult timp.

Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun”, a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

„Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a mai dezvăluit Ştefan Bănică.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri