Lavinia Pârva este însărcinată! Ştefan Bănică Jr. a dat vestea cea mare: "Am să fiu tată pentru a treia oară"


Ştefan Bănică Jr. se pregăteşte să fie tată pentru a treia oară şi a făcut acest anunţ chiar aseară, în timpul concertului pe care l-a susţinut pe scena Sălii Palatului. Lavinia Pârva este însărcinată, iar emoţia l-a cuprins pe Ştefan. A dorit să transmită chiar el vestea impresionantă, iar acum toţi fanii vor urmări cu sufletele la gură "evoluţia evenimentelor" din viaţa celebrului cuplu.

Aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicaţie Violetei, fiica lui şi a Andreei Marin, a cărei zi de naştere a fost.

 

"Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară", a spus Ştefan Bănică pe scena Sălii Palatului, conform cancan.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”.  Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri