Laurențiu Reghecampf i-a dăruit inelul de logodnă amantei? Dezvăluiri uimitoare din spatele fotografiei postate de antrenorul Craiovei


Fotografia postată de încă soțul impresarei a stânit nenumărate controverse în mediul online!


In articol:

În urmă cu doar câteva zile, Laurențiu Reghecampf a publicat, pe contul său persoanal de Instagram, o fotografie în care apare alături de actuala lui parteneră, fiul său Luca și iubita acestuia, Asiana Peng. În descrierea pozei, antrenorul Craiovei a adăugat și un mesaj pentru mama Asianei, care a făcut o serie de afirmații dure la adresa lui.

Privirile fanilor au fost însă ațintite spre inelele pe care le poartă iubita lui Laurențiu Reghecampf, astfel că mulți s-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o logodnă. Surse din anturajul celor doi au declarat, pentru WOWbiz.ro, că nu este vorba despre un astfel de tip de bijuterie, dat fiind faptul că Laurențiu Reghecampf se află în continuare în plin proces de divorț cu încă soția sa, Anamaria Prodan și nu i-ar sta în fire să facă așa ceva.

„Nici vorbă de așa ceva. Laurențiu Reghecampf este în plin proces de divorț, deci nu este vorba de niciun fel de verighetă. Cât despre un posibil inel de logodnă, răspunsul este același: nici vorbă. Reghe este un om corect, care are de finalizat divorțul în curs și nu va face niciun pas înainte de încheierea acestor formalități. Dar, da, este un inel scump, de la un brand de lux, care poate semăna cu un inel de logodnă, însă nu este cazul", a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Cum descrie Anamaria Prodan bărbatul perfect pentru ea? Răspunsul neașteptat oferit de impresară la întrebarea despre Ion Țiriac

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru mama Asianei Peng 

Antrenorul Craiovei a văzut declarațiile pe care le-a oferit mama Asianei, iubita fiului său, Luca, astfel că a ținut să-i dea replica pe Instagram, chiar în descrierea fotografiei în care apar toți patru, ca o familie unită, după cum a spus chiar el.

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare. Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre- eu, Corina- îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Citeste si: Anamaria Prodan, detalii despre prietenia cu Fane Spoitoru și Nuțu Cămătaru: „De acolo a plecat șmecheria”

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.
În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!", a scris Laurențiu Reghecamp pe Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Anamaria Prodan, cadou surpriză din partea unui admirator! Vedeta este curtată asiduu după divorţ

Anamaria Prodan, fotografie de milioane alături de un tânăr foarte cunoscut! Ce mesaj le-au transmis internauților

Părinții sunt devastați! Ce s-a întâmplat cu Roxana Donisan, femeia ucisă de rechini, chiar înainte să plece în vacanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Autoritățile din Egipt au încercat să mușamalizeze tragedia româncăi omorâtă de rechin
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri