Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a făcut noi declarații despre viralizarea pozelor nud cu Anamaria Prodan!

Scandalul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ocupă primele pagini ale ziarelor de câteva luni bune. Cei doi sunt în acest moment despărțiți, însă în acte figurează ca fiind în continuare soț și soție, lucru pe care l-a confirmat la un moment dat și Anamaria Prodan, căci nici până acum nu ar fi primit documentul de divorț pe care să îl semneze.

Conflictul celor doi a atins cote maxime în momentul în care pe internet au apărut fotografii în care Anamaria Prodan este complet dezbrăcată.

Impresara a mărturisit atunci că știe foarte bine cine a fost în stare să le distribuie tuturor, având în vedere că acele fotografii au fost trimise în urmă cu mai mult timp exclusiv în conversația cu Laurențiu Reghecampf. 

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud

Antrenorul Craiovei a vorbit, recent, despre acest subiect și a recunoscut că în urmă cu mai mult timp a primit pe mail fotografiile cu Anamaria Prodan nud. Mai mult, Laurențiu Reghecampf spune că ar fi șters mailul respectiv, astfel că a și încurajat-o pe sexy-impresară să apeleze la ajutorul autorităților pentru a afla identitatea persoanei care a distribuit pozele cu pricina.

Citeste si: Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

„Vreau să vă rog să discut cu dumneavoastră și nu cu invitații dumneavoastră (n.r: făcând referire la Anamaria Prodan).

Eu nu v-am trimis notificare să nu-mi pronunțați numele, ci să nu se discute despre viața mea privată.

Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru.

M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan.

Este singura mea reacție.

Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial)”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în urmă cu două săptămâni, la Realitatea Plus.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Geta Sterp, reacție acidă la adresa unor dive de pe Instagram: „De figuri și aere sunteți în stare multe!!!”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies