Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, noi detalii din anchetă: "Situația e alta și e gravă"


Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, a oferit detalii incredibile despre moartea regretatului creator de modă.


In articol:

Pentru prima oară de la moartea lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat, de fapt, în apartamentul designerului, imediat după moartea acestuia?

Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, noi detalii din anchetă: "Situația e alta și e gravă"

„Încă mă doare să vorbesc despre așa ceva. Eu i-am fost întâi prieten, apoi avocat. Am acceptat să vin pentru că sunt o grămadă de speculații, care, din punctul meu de vedere, trebuie lămurite. Lucrurile au luat-o razna în ultimul timp.(...) Oameni au fost arătați cu degetul din motive nejustificate, spun eu”, a explicat Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu.

„Toată lumea a sărit pe părinții lui Răzvan și i-au călcat în picioare pentru că și-au permis să se ducă la apartamentul lui Răzvan. Vreau să lămuresc și acest lucru. În acea dimineață nenorocită, când am aflat, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan, care urla și plângea la telefon. Sunt niște părinți distruși. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie.(...)

Am sunat la morgă, mi s-a spus că trupul nu a ajuns, că urmează să fie adus și că nu am ce să caut acolo. I-am rugat pe părinții lui să se ducă la apartamentul lui, să îmi aducă haine ca să am cu ce să-l îmbrac. Toate lucrurile astea au fost făcute într-o durere incredibilă, care nu poate fi descrisă în cuvinte.(...)

Au ajuns părinții în apartament. Apartamentul era devastat. Cred că am vorbit de 250 de ori cu mama lui Răzvan în acea zi. Îmi era teamă, voiam să mă asigur că ajung întregi la București.(...) Tatăl lui are probleme mari de sănătate”, a adăugat Laura Vicol.


Abonează-te pe

Citește și:

Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Andreea Marin, schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut blondă

Ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu: "I-a promis surorii lui"

Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 mai.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când pică Constantin și Elena 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri