Laura, iubita lui Sorin de la Survivor 2021, vorbește despre evoluția iubitului ei în competiție: „Eu chiar cred în el..."


Iubita lui Sorin Pușcașu a vorbit despre conflictele care s-au creat la Survivor 2021, dar și despre evoluția iubitului ei în echipa Războinicilor.


In articol:

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor 2021 a vorbit despre conflictele care s-au iscat în emisiune, dar și despre parcursul pe care l-a avut iubitul ei în Republica Dominicană.

Iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor 2021, despre evoluția Războinicului

Deși a adus puncte importante echipei, Sorin Pușcașu nu este simpatizat de toată lumea la Survivor 2021. Mihaela, fosta concurentă din echipa Războinicilor a făcut declarații despre fostul ei coleg după ce a fost eliminată la scurt timp din competiție. 

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu, a vrut să facă lumină în cazul iubitului ei, dar să vorbească și despre evoluția pe care acesta a avut-o în Republica Dominicană.

Citeste si: Ce job are Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Survivor 2021?!

sorin puscasu iubita
iubita lui Sorin Pușcașu face declarații în legătură cu prieteniile create la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Sorin Pușcașu]

„Aș vrea să o întreb pe Mihaela dacă a fost planul lui Sorin ca toată lumea să îi nominalizeze pe Alin și pe Marilena. Ea a spus că da, iar noi toți cei de acasă am văzut că nu a fost așa.

Marilena s-a propus singură pentru că spunea că nu mai face față, iar Alin s-a propus singur ca un sacrificiu. Miahela a făcut aceste declarații care nu sunt reale și nu știu dacă pot să mai iau în seamă ce a spus după, răutățile despre echipă”, a spus Laura, iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor 2021.

Citeste si: Alin Sălăjean de la Survivor 2021, un romantic incurabil! Cum și-a cerut iubita în căsătorie?

„Eu chiar cred în el, cred că a vrut să arate că este alături de echipă. Mie chiar îmi este simpatic. Am fost atentă după ce Sorin l-a nominalizat prima oară pe Alin am văzut că s-au ajutat pe traseu de fiecare dată. Nu știu de ce am făcut-o, dar pe traseu s-au ajutat la vreo trei jocuri. 

iubita lui sorin de la survivor 2021
iubita lui Sorin Pușcașu vorbește despre evoluția Războinicului la Survivor 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Eu nu cred că Sorin are alianțe acolo. În prima săptămână era destul de bine văzut și primii care au făcut acolo alianță nu au fost Sorin sau grupul lui, ci Alin cu Albert și Lucian. EI s-au aliat și au avut un vot comun. La consiliul de nominalizare erau toți pierduți, dar ei trei au recunoscut că au vorbit și au decis să îl nominalizeze pe Sorin. Mi se pare că ei au creat un grup și s-au depărtat de echipă. Eu nu cred că Sorin a făcut un plan strategic și și-a făcut aliați, ci cred că cei de acolo l-au plăcut. El nu are o minte din asta diabolică și să încerce să îi convingă pe toți să fie de partea lui. Asta e o aberație. Cred că l-au plăcut colegii pentru felul lui de a fi”, a precizat iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor 2021.


Abonează-te pe

Citește și:

Marilena a părăsit competiția Survivor România! Lacrimi în tabăra Războinicilor „Am fost nevoiți să luăm decizia descalificării!"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Alin Sălăjean de la Survivor 2021, un romantic incurabil! Cum și-a cerut iubita în căsătorie?

Ce job are Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Survivor 2021?!

Care este adevăratul motiv pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România? „Când a văzut că sănătatea ei e în pericol...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri