Marilena a părăsit competiția Survivor România! Lacrimi în tabăra Războinicilor „Am fost nevoiți să luăm decizia descalificării!"


Marilena a fost descalificată din competiția Survivor România, părăsind echipa Războinicilor în ediția din această seară.


In articol:

Marilena a fost declarată de colegii săi cea mai bună concurentă din echipa Războinicilor, însă aceasta nu a mai putut continua competiția. Momentul în care a fost anunțată descalificarea Marilenei din concurs a stârnit lacrimi în rândul colegilor săi.

De-a lungul competiției, Marilena a trecut prin multe momente în care a cedat fizic. Starea de sănătate a Războinicei a dat semne de slăbiciune încă din primele ediții, când aceasta a leșinat după ce a parcurs traseul și a adus puncte echipei cu orice risc.

Mihaela, fosta concurentă Survivor România, a dezvăluit motivele pentru care Marilena a renunțat la competiție

Mihaela este concurenta eliminată din echipa Războinicilor în cadrul celei de-a doua ediții a show-ului Survivor România. Aceasta a dat totul din casă după ieșirea din concurs și a scos la iveală detalii neașteptate

despre colegii săi.

marilena a parasit survivor romania

Mihaela a dezvăluit și motivul real pentru care Marilena își dorește să părăsească Survivor România. Aceasta a declarat că Războinica a cedat psihic de nenumărate ori și stările de rău care au intervenit pe parcurs au determinat-o să-și pună sănătatea pe primul plan.

Citeste si: Care este adevăratul motiv pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România? „Când a văzut că sănătatea ei e în pericol...”

„Am ajuns în câteva zile să ne apropiem foarte mult. Nu știu cât de mult s-a deschis față de mine, chiar dacă făceam amândouă parte din grupul ăsta, dar sincer nu cred că se preface. Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta.

Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită.

Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe.”

Mihaela despre R ăzboinicul Alin: „ Mi s-a părut cel mai echilibrat”

Fosta concurentă de la Survivor a vorbit despre momentul eliminării ei și a adus cuvinte de laudă la adresa lui Alin:  „Eram aproape sigură că Marilena nu va fi favorita publicului și știam că își dorește foarte mult să plece acasă. Mă așteptam să fie Sorin cel mai votat și să mă voteze pe mine a treia persoană. Ei deja sunt un grup format și știau că sunt cea mai puțin acomodată. M-am dus cu gândul că voi fi cea de-a treia persoană nominalizată.

Citeste si: Mihaela a spus tot adevărul după ce a părăsit show-ul Survivor România! Detalii incredibile au ieșit la iveală

Alin mi s-a părut cel mai echilibrat, dar nu știam că era deja separat. După ce am văzut că Alin e cel mai echilibrat și am ce discuta cu el, mi-am dat seama că între el și restul echipei există o discuție, m-am separat de ei”.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri