Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”


Razbonica Marilena Cuciurean a leșinat din nou la Survivor România!


In articol:

O nouă probă în competiția pentru supraviețuire între echipa Faimosilor și cea a Războinicilor. Competiția Survivor România   a găzduit o nouă proba pentru cele două tabere: jocul de imunitate. Pentru concurenți, condițiile de supraviețuire în Republica Dominicană sunt greu de suportat pentru oricine care este obișnuit cu un minimum de confort. Dorm pe scânduri, mănâncă două linguri de orez și cocos în condițiile în care găsesc. Pe lângă acestea, trebuie să facă față și competiției, în căldura toridă de pe acele meleaguri.

Marinela Cuciurean a întâmpinat o situație exact ca în trecut, când a leșinat pe traseu.

Soarele a fost cel care “i-a pus capac” și a căzut din picioare, făcând chiar un atac de panică. Colegii și medicul din echipa i-au acordat primul ajutor.

Episod tras la indigo pentru Marilena Cuciurean de la Survivor Romania, care a leșinat din nou și a făcut un atac de panică!

Marilena Cuciurean: “Va rog să mă țineți că simt că nu pot! Eu nu-mi simt mâinile! Îmi simt mâinile înțepate!”

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 4 - marilena cuciurean

Citeste si: Marilena Cuciurean de la Războinicii a leșinat la Survivor România!

Lucian Barbu și Albert Oprea, colegii de la Războinicii o încurajează pe colega lor: “Nu te pierde! O să îți revii. Hai că noi stăm cu tine aici. Nu te panica pentru că este ceva normal! Suntem aici, suntem cu tine, Mari! Este ceva normal să nu simți mâinile!”.

În timp ce ambele tabere așteptau să vadă ce se întâmplă cu războnica, între Culiţă și Simona Hapciuc s-a iscat un scandal pentru că Simona nu a părut prea convinsă de starea de rău a Marilenei Cuciurean.

Pentru că starea de sănătatea nu se îmbunătățea, Marilena a fost luată în brațe de Lucian Barbu și dusă la ambulanță. În ambulanță, Marilena este încurajată să nu se panicheze pentru că starea ei de sănătate se va îmbunătăți.

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 4 - marilena cuciurean

Citeste si: Războinicele Georgiana Lupu și Marilena Cuciurean, de la Survivor România au ajuns la cuțite! “ Ești o nesimțită!”

Daniel, prezentatorul emisiunii: "Marilena de la Războinici s-a simțit rău și primește îngrijiri în ambulanță. Vă vom ține la curent cu starea ei de sănătate!”, a încheiat prezentatorul care a continuat jocul alături de ceilalți concurenți ai ambelor echipe.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri