Laura Cosoi a gasit remediul impotriva oboselii! A luat masuri!


Laura Cosoi a găsit remediul împotriva oboselii, după ce până în urmă cu doar câteva zile, abia a făcut faţă frigului.

Astfel că, vedeta a petrecut mai mult timp în aer liber şi a făcut o cură de legume şi fructe. Actriţa a povestit totul pe blogul personal.

"În ultima vreme, dupa ce am petrecut mai mult timp în aer liber decât de obicei şi am avut de luptat şi cu frigul şi cu oboseala, m-am hotarat să iau măsuri. Cum nici maşina nu o pot porni dacă nu am benzină, aşa nici eu nu pot face faţă unei perioade mai solicitante fizic si psihic daca nu ma susţine organismul. Şi cum tot suntem la final de iarna şi, probabil, cu o rezerva de vitamine si minerale redusa, m-am gandit că e bine să fac o cura de sucuri de fructe şi legume. Am o stare de spirit foarte bună, pozitivă, echilibrată (chiar dacă trec prin perioade mai dificile)
- Scad in greutate pentru ca
- Nu îmi este foame
- Am mintea foarte limpede
Nu e puţin lucru, nu? Am aflat ca aceasta se intampla pentru că nutrienţii din vegetale se absorb mult mai usor sub forma de suc, iar organismul nici nu se „luptă” să-i digere. Stiu ca multe persoane renunţă să-şi facă suc, desi cunosc beneficiile, pentru ca e complicat – se face mizerie, se folosesc prea multe fructe si legume, iar sucul este prea puţin etc.", scrie Libertatea.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri