Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț. Ce a anunțat pe rețelele de socializare


Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu au avut o poveste de dragoste tumultoasă, iar în anul 2006 cei doi au decis să își unească destinele. Tânăra s-a îndrăgostiti de el când avea vârsta de 18 ani și s-au cunoscut într-un club din Reșița, orașul ei natal.


In articol:

După ce a avut o relație cu celebrul gimnast, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, iar pentru Larisa Drăgulescu istoria se repetă.

În urmă cu puțin timp, ea a postat pe rețelele de socializare că trece prin al doilea divorț, cel de-al doilea soț numindu-se tot Marian Drăgulescu.

Citește și: Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu, după ce românii care fac bani pe OnlyFans au intrat în atenția ANAF

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț

Larisa Drăgulescu a postat, în urmă cu puțin timp, o fotografie pe rețelele de socializare, iar în descrierea acesteia a spus că ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate, deoarece ea

a ales România și el a ales Germania, iar pentru aceasta este deja al doilea divorț prin care trece.

Cei doi au decis să rămână prieteni, iar Larisa Drăgulescu a scris că prietenia îi va lega mereu, indiferent de distanță.

„Am ales sa mergem pe drumuri separate. Eu am ales România, el a ales Germania. Prietenia ne va lega întotdeauna, indiferent de distanta.

#divorț2 💔”, a fost mesajul pe care Larisa Drăgulescu l-a postat pe rețelele de socializare.

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”

Care a fost reacția oamenilor, după ce au văzut postarea

Persoanele care o cunosc au fost de-a dreptul șocate și mulți nu se așteptau ca acest eveniment să aibă loc. Mulți dintre cei care o urmăresc i-au lăsat comentarii, unde i-au scris că viața merge înainte, iar alții i-au spus că viața este prea scurtă și că trebuie trăită la maximum, indiferent de situație.

„Îmi pare sincer rău, dar viața merge înainte”, a fost un comentariu de la postarea Larisei.

„Viața este prea scurtă, Larisa. Trebuie să o trăim la maximum indiferent de situație, privește spre viitor, pentru că important este ce urmează nu ce a fost ”, a mai fost unul dintre comentariile la postarea Larisei Drăgulescu.

Un alt internaut i-a transmis Larisei că așa este viața, cu bune și cu ele, dar ea este o persoană puternică și va reuși să treacă cu bine peste tot.

„Asta e viața și cu bune și cu rele. Ești o tipă puternică. Să treci cu bine peste. Doamne ajută”, a mai spus un internaut.

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț

Larisa Drăgulescu trece prin al doilea divorț

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

Pe cel de-al doilea soț îl cheamă tot Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu și-a dorit foarte mult ca al doilea soț să îi poarte numele de familie, așa că l-a convins să îi ia numele la căsătoria din 2021.

„Ironia sorții este că îl cheamă și Marian, Bogdan Marian Drăgulescu. A avut unele obiecții, dar l-am bătut bine ca pe celălalt Marian și s-a supus. Glumesc! L-am convins cum știu eu mai bine. Cu dragostea mea! Mie mi se pare normal așa, am doi copii și eu nu mi-aș fi schimbat numele să îmi fie altfel față de copiii mei. Si mi-am dorit foarte mult ca atunci când ne prezentăm ca o familie, să fim sub același nume toți”, a declarat în 2021 Larisa Drăgulescu pentru Playsport.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu, după ce românii care fac bani pe OnlyFans au intrat în atenția ANAF

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri