Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu, după ce românii care fac bani pe OnlyFans au intrat în atenția ANAF


Larisa Drăgulescu sau ,,Regina din România” a aparițiilor pe site-urile dedicate persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, susține că nu are nicio problemă cu ANAF-UL pe temă plății taxelor datorate.


In articol:

Care a fost decizia pe care Larisa Drăgulescu a luat-o, după ce românii care câștigă sume mari de bani au intrat în atenția ANAF.

Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu

Ea a declarat că nu are niciun fel de emoție pe acest subiect. Ea este cu taxele și impozitele plătite la zi și nu face niciodată cheltuieli de acest tip, cum ar fi să uite să își plătească datoriile la stat.

„Nu am niciun fel de emoție pe treaba asta anunțată de cei de la ANAF. Eu sunt cu taxele si impozitele plătite la zi.

Nu fac niciodată chestiuni de genul ăsta, cum ar fi să uit să-mi plătesc datoriile la stat. Tocmai de aceea am angajat o contabilă care se ocupă de administrarea câștigurilor și impozitelor pe care le am de plătit și totul decurge foarte bine”, a precizat Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Larisa Drăgulescu a mai declarat că i se pare normal ca în momentul în care câștigi niște bani să îți plătești și taxele, iar ea ține ca acestea să fie plătite la timp.

„Mi se pare normal ca atunci când câștigi niște bani, să-ti plătești și taxele. Nu vă pot spune însă suma cu exactitate, fiindcă nu m-a preocupat niciodată asta. Țin să fie plătite la timp, asta sigur! În plus, sumele pe care le câștig în fiecare lună variază și atunci e normal ca și taxele să fie altele. Dar vă pot spune că impozitele nu sunt mici, cu siguranță mai mult de zece sau cinsprezece procente din câștigul meu lunar !”, a mai spus ea.

Citeste si: Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”

 Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Larisa Drăgulescu a fost cerută de soție: „I-am zis DA din prima”

Ce a mai declarat Larisa

În primăvara acestui an, aceasta a spus că în funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică, ești plătită mai mult sau mai puțin și desigur, contează foarte mult și de aprecierile celor care îți accesează contul.

„Una peste alta, în funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică, ești plătită mai mult sau mai puțin. Și desigur, depinde și de aprecierile celor îți accesează contul. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot adăuga că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro”,  a spus ea în primăvara acestui an.

Ce a anunțat ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat, cu câteva zile în urmă, că a început un amplu proces de verificare a conturilor românilor care colaborează cu celebrul site de divertisment pentru adulți.

Conform unor surse din interior agenției, o serie de români implicați în afaceri, cu acest site, nu își declară sumele de bani obținute, eludându-se astfel de plata taxelor și impozitelor datorate statului român.

 Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

 


Abonează-te pe

Citește și:

Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Larisa Drăgulescu a fost cerută de soție: „I-am zis DA din prima”

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina. Anunțul extrem de dureros

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Ce culori se poartă, în funcție de zodie, pentru a avea noroc
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri