Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”


Larisa Drăgulescu, fosta soţie a campionului Marian Drăgulescu a mărturisit detalii despre viaţa de calvar pe care a trăit-o în trecut


In articol:

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a fost invitata emisiunii online „În oglindă”- TheExclusive, deţinută de postul Kanal D şi moderată de Mihai Ghiţă.

Larisa şi Marian au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar în anul 2006 cei doi au păşit în faţa altarului pentru a-şi jura iubire veşnică.  Povestea  de dragoste a început, pe când Larisa avea doar 18 ani. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Reşita, oraşul ei natal. După ce a rămas însărcinată cu primul copil, Marian Drăgulescu i-a spus că nu îşi mai doreşte copilul.

Cum a decurs prima sarcină pentru Larisa Drăgulescu

Citeste si: Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

cine este larisa dragulescu

Citeste si: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. „Dumnezeu pe mine m-a înzestrat cu onestitate, care uneori deranjează."

Larisa Drăgulescu: „Ne-am dorit amândoi copilul, după care, la câteva luni Marian s-a răzgândit! După ce am rămas însărcinată mi-a spus că nu îşi mai doreşte copilul pentru că el este un sportiv de renume şi mare performanţă, în plină ascensiune şi nu doreşte să fie tată atât de devreme.”

Familiile s-au cunoscut şi au stabilit că varianta cea mai bună pentru noi este o întrerupere de sarcină.

Deşi stabiliseră întreruperea de sarcină, Larisa Drăgulescu l-a păcălit şi i-a comunicat că a întrerupt sarcina, deşi nu făcuse acest lucru. „Până la şapte luni, Marian Drăgulescu nu a ştiu că sunt însărcinată!”

Familia lui Marian Drăgulescu nu a fost de acord cu relaţia pe care băiatul lor o avea cu Larisa. „Eu eram un nimeni de la Reşita şi nu merităm să fiu lângă băiatul lor. Aşa mi se spunea în faţă!” a precizat Larisa Drăgulescu în interviul cu Mihai Ghiţă, de la Kanal D.

Ceea ce a supărat-o cel mai mult pe fosta soţia a lui Marian, a fost faptul că a primit un blestem dur din partea soacrei ei: „Dacă tu faci copilul acesta să dea Dumnezeu, să fie surd!” Din păcate, timp de doi ani, Larisa Drăgulescu nu a ştiut că fetiţa ei, Beatrice, s-a născut fără auz.

„Fetiţa mea s-a născut fară auz!”

Cine este Larisa Drăgulescu

Citeste si: Cine este ADELA POPESCU. „Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Mama trebuie mereu să știe unde sunt''

Conform declaraţiilor Larisei Drăgulescu blestemul s-a produs exact cum bunica fetei, l-a rostit.

Viaţa de familie a Larisei şi a lui Marian Drăgulescu a fost una tumultoasă şi presărată cu foarte multe şişuri şi coborâşuri, de multe ori, chiar cu bătăi. Împreună au doi copii: Beatrice şi Richard. Divorţul celor doi s-a produs în anul 2009 şi a fost unul cu rezonanţă puternică, în presa tabloidă.

Larisa Drăgulescu a devenit mamă foarte tânără, aceasta ţinându-şi în braţe primul copil, înainte de a împlini vârsta de 20 de ani. Prin aceast aspect, tinerei i-a fost practic, foarte greu să crească cei doi copii. După divorţul de gimnastul Marian Drăgulescu vedeta a precizat că: „M-am simţit singură, cu un bagaj, că nu o să mă descurc să cresc doi copii singură. Şi pur şi simplu, nu mai vedeam ziua de mâine! Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Cred că şapte ani am fost în depresie!"

De ce a păstrat Larisa Drăgulescu numele în urma căsătoriei- „Drăgulescu”

Larisa Dragulescu Instagram

Citeste si: Cine este OANA LIS. "Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor."

Tânăra a povestit că iniţial a fost o înţelegere între ea şi Marian Drăgulescu, de a păstra numele lui de familie. La mijloc a fost o miză mare şi anume, un apartament. „Nu trebuia nimeni să afle că noi am divorţat, pentru că el urma să primească un apartament, din partea Clubului de care aparţinea. Şi bineînţeles, nu trebuia să fie divorţat! Păstrând numele, nimeni nu-şi dădea seama că noi am divorţat! Aşa a fost el de acord pentru a-i păstra numele” a precizat Larisa Drăgulescu pentru TheExclusive – Kanal D.

În emisiunea „În oglindă”, Larisa Drăgulescu a dezvăluit detalii cutremurătoare despre bătăile pe care le-a primit de la Marian Drăgulescu. Ajunsă în pragul disperării, Larisa şi-a dorit să-şi pună capăt zilelor.

Ce a spus Marian Drăgulescu despre relația cu Larisa Drăgulescu

larisa dragulescu wikipedia

Invitat în emisiunea “40 de întrebări” difuzată de postul Kanal D, în fiecare duminică seara de la ora 22:30, Marian a precizat: „Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm. „Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie.”, s-a destăinuit Marian Drăgulescu în emisiunea lui Denise Rifai.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este DORIAN HÂTZ POPA. „Dumnezeu pe mine m-a înzestrat cu onestitate, care uneori deranjează."

Cine este COSMIN SELEȘI. "Am avut o copilărie frumoasă, chiar dacă am avut tot felul de probleme."

Calendar ortodox 17 august 2022. "Sfinte Mucenice Miron, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ingredientul secret care se pune în ardeii umpluți pentru a nu se întări
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri