Larisa de la Puterea dragostei, momente de panică! Tânăra a sunat Ambulanța: „Mi-au spus că am avut mare noroc”


Suspectă de Covid-19, Larisa de la Puterea dragostei a sunat la Ambulanță, pentru că se simțea din ce în ce mai rău.


In articol:

Larisa de la Puterea dragostei, iubita lui Adrian, a dezvăluit în urmă cu puțin timp că a trecut prin clipe cumplite. Tânăra, suspectă de Covid-19, a așteptat ore în șir ca să vină ambulanța la ea acasă.

Tânăra, vizibil afectată, a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, așa că a cerut ajutorul Ambulanței. Iată ce s-a întâmplat:

„Așa cum v-am promis ieri, vă voi povesti ce mi s-a întâmplat mie în legătură cu acest Covid și toată nebunia și toată tevatura. După cum vedeți, aceste semne pe care le dețin și le am și mă dor au fost în urma incidentului.

Așa că, să începem. Bun, deci, vineri sau joi, în jurul orei 16, trebuia să fiu la spital ca să îmi fac o consultație normală, aveam programare la medic.

În jurul orei 14, am început să fac temperatură. Mi s-a ridicat la 37,5, 38. M-am speriat bineînețeles. Am vorbit cu medicul, mi-a spus să stau acasă și Adrian a fost și mi-a cumpărat medicamente, Paracetamol și alte pastile, vitamina C, cele indicate în Covid, crezând că poate am formă de Covid.

Până la 5 după-amiază, mie a început să îmi crească temperatura până la 39,2, 39.3.

Citeste si: Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei flirtează cu Mariana, deși formează un cuplu cu Andreea!

M-am speriat și, pentru că nu îmi mai trecea sub nicio formă, am sunat la salvare doar pentru a mă vedea un echipaj și a-mi face ceva, o injecție, pentru a-mi trece temperatura.

Mi-au spus că sunt foarte ocupați, m-am gândit că în decurs de 2, 3 ore, ar putea să ajungă și la mine. S-a făcut ora 8, nimic, temperatura mea oscila, mi-am pus comprese foarte multe cu apă rece, cu oțet, șosete la picioare și am luat paracetamol.

Între timp, am vorbit cu doctorița mea și mi-a zis că ar fi bine să încerc un antibiotic, pentru că eu i-am zis că nu cred că aș putea avea Covid. Bun. Ce mi s-a întâmplat de acum este foarte interesant. Pentru că mi-a fost atât de rău și am stat cu acest rău cât credeți? Ambulanța a venit la ora 4.30 dimineața, m-am uitat la ceas. 12 ore în care eu am chemat un echipaj pentru a-mi face o injecție, nu pentru altceva. Am înțeles că pe aceste ambulanțe nu mai există doctori, ci doar asistenți, iar ei nu au voie să facă absolut nimic, nicio perfuzie, nici injecție, absolut nimic.

Larisa de la Puterea dragostei
Larisa de la Puterea dragostei a chemat ambulanța[Sursa foto: Instagram]

Ceea ce m-a frapat pe mine foarte tare a fost și faptul că a venit, vă dați seama, după 12 ore, deja îmi creștea temperatura mai mult de 39.3, era groaznic. În momentul în care au venit cei de la spital, acasă, mi-au spus că am avut mare noroc pentru că au venit atât de repede, au vrut să mă interneze, dar mi-au zic că este riscul să mă bage la autoizolare pentru că am temperatura mare și m-am speriat tare, știind că nu am Covid.

Iubita lui Adrian de la Puterea dragostei și-a făcut testul pentru Covid-19

Adică eram sigură că nu am Covid pentru că nu am avut nicio apropiere față de oameni în ultima perioadă, m-am protejat și toți din jurul meu s-au protejat. Și a doua zi de dimineață am fost la spital și mi-am făcut test. Acest test a venit două zile mai târziu și sunt negativ.

Citeste si: Cristian Comănici a revenit în casa Puterea dragostei! Pe ce față a pus ochii

Adică, eu puteam să ajung la autoizolare și să aștept testul de Covid, eu neavând Covid. Mă rog, ideea nu este asta. Ferească Dumnezeu de cei ce au nevoie de ambulanță în perioada asta, fără să aibă o situație financiară bună, să se bucure de un spital privat. Este groaznic, din cauza asta am au aceste bube la gură, din cauza temperaturii”, a spus Larisa pe contul său de Instagram.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu a plâns în hohote! Maurice Munteanu a desființat-o! "Te-ai întors carbonizată! Zici că ai stat la prășit!"

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Monica Roșu, fostă concurentă Exatlon, la izolare: "Am intrat în contact cu o persoană..."

Mirela de la Insula iubirii a fost infectată cu Covid-19: „Eram una dintre persoanele care nu credeau”

Cristian Comănici a revenit în casa Puterea dragostei! Pe ce față a pus ochii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Viviana Sposub, declarații neașteptate după ce a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” „Sunt extenuată...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri