Cristian Comănici a revenit în casa Puterea dragostei! Pe ce față a pus ochii


Fratele Biancăi de la Puterea dragostei, Cristian Comănici, s-a întors în emisiune, după mai multe săptămâni.


In articol:

Surpriză totală pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. După mai multe săptămâni în care s-a aflat în țară pentru a-și rezolva niște probleme personale, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a decis să reintre în casa Puterea dragostei.

Fratele Biancăi Comănici, Cristian, s-a întors în Turcia, potrivit grupurilor de susținere ale emisiunii. În ultimele zile, Cristian a locuit cu sora sa, Bianca, au realizat mai multe vloguri și au petrecut câteva zile împreună, mai ales că în ultimii doi ani Bianca s-a aflat în Turcia la Puterea dragostei, iar Cristian era plecat în străinătate, unde muncea.

Citeste si: Cu ce se ocupa George de la Puterea dragostei înainte să intre în emisiune! S-a aflat abia acum

Potrivit grupului de Instagram „Viperele Vesele”, se pare că a reintrat în casă Cristian. În ultimele zile, Mariana s-a apropiat foarte mult de Rareș, așa că acum Cristian va avea un adversar puternic.

Cristian Comănici
Cristian Comănici s-a întors în casa Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Încă de la intrarea în concurs, Cristian a pus ochii pe Mariana, tânăra originară din Republica Moldova. Cei doi s-au apropiat foarte mult, ba chiar au ieșit împreună, alături de alți colegi. Mulți fani și-ar dori ca cei doi să fie împreună și să formeze un cuplu, însă unii cred că fratele Biancăi ar fi pus ochii și pe o altă tânără, pe care o cheamă Rovana.

Cristian, dezvăluiri despre Marinescu de la Puterea dragostei

Invitați la emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, Bianca i-a oferit fratelui său mai multe sfaturi pentru a putea ieși învingător în emisiunea matrimonială.

„El e mai prietenos, îi place în gașcă”, a recunoscut Bianca Comănici în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” despre fratele său.

Citeste si: Iancu Sterp și Simona Braboveanu au fost împreună? Fosta concurentă a spus adevărul!

„Eu mă implic în prietenii, în certuri și sunt dezamăgit. De multe ori am vrut să plec, să mă descalific și să plec din emisiune, chiar le-am cerut concurentelor să mă voteze să plec de acasă dacă nu aș fi fost favorit. Marinescu mi se pare o prezență inutilă. Are un caracter foarte neplăcut”, a dezvăluit Cristian Comănici în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei”.

Cristian Marinescu a fost o săgeată pentru mine și vreau să vă spun cum l-am folosit încă din prima zi. I-am dat bombonica, la fel ca unui copil. Sau i-am luat-o, de fapt. Aveam un conflict cu Nicos și Marinescu a venit în casă. S-a împrietenit cu Nicos instantaneu și mi-am dat seama că aș putea să îl folosesc. L-am luat în prima seară de după filmări la masă la mine și l-am luat să vorbesc cu el. I-am spus că o să stau doar două luni în emisiune și că o să îmi pun toți susținătorii să îl voteze, că îl văd frumos și înalt, că o să crească frumos, moment în care s-a luminat la față și i-am zis că dacă va face cum îi spun eu va fi foarte bine pentru el”. Citește AICI ce a mai spus Cristian despre Marinescu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei flirtează cu Mariana, deși formează un cuplu cu Andreea!

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Iancu Sterp și Simona Braboveanu au fost împreună? Fosta concurentă a spus adevărul!

Andreea Mantea, declarații emoționante despre iubit. Fosta prezentatoare “Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația sa

Berna de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un tânăr misterios

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

5 rețete grecești pe care o să le faci tot timpul. Sunt sănătoase și delicioase

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri