Cristian Comănici a revenit în casa Puterea dragostei! Pe ce față a pus ochii


Fratele Biancăi de la Puterea dragostei, Cristian Comănici, s-a întors în emisiune, după mai multe săptămâni.


In articol:

Surpriză totală pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. După mai multe săptămâni în care s-a aflat în țară pentru a-și rezolva niște probleme personale, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a decis să reintre în casa Puterea dragostei.

Fratele Biancăi Comănici, Cristian, s-a întors în Turcia, potrivit grupurilor de susținere ale emisiunii.

În ultimele zile, Cristian a locuit cu sora sa, Bianca, au realizat mai multe vloguri și au petrecut câteva zile împreună, mai ales că în ultimii doi ani Bianca s-a aflat în Turcia la Puterea dragostei, iar Cristian era plecat în străinătate, unde muncea.

Citeste si: Cu ce se ocupa George de la Puterea dragostei înainte să intre în emisiune! S-a aflat abia acum

Potrivit grupului de Instagram „Viperele Vesele”, se pare că a reintrat în casă Cristian. În ultimele zile, Mariana s-a apropiat foarte mult de Rareș, așa că acum Cristian va avea un adversar puternic.

Cristian Comănici
Cristian Comănici s-a întors în casa Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Încă de la intrarea în concurs, Cristian a pus ochii pe Mariana, tânăra originară din Republica Moldova. Cei doi s-au apropiat foarte mult, ba chiar au ieșit împreună, alături de alți colegi. Mulți fani și-ar dori ca cei doi să fie împreună și să formeze un cuplu, însă unii cred că fratele Biancăi ar fi pus ochii și pe o altă tânără, pe care o cheamă Rovana.

Cristian, dezvăluiri despre Marinescu de la Puterea dragostei

Invitați la emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, Bianca i-a oferit fratelui său mai multe sfaturi pentru a putea ieși învingător în emisiunea matrimonială.

„El e mai prietenos, îi place în gașcă”, a recunoscut Bianca Comănici în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” despre fratele său.

Citeste si: Iancu Sterp și Simona Braboveanu au fost împreună? Fosta concurentă a spus adevărul!

„Eu mă implic în prietenii, în certuri și sunt dezamăgit. De multe ori am vrut să plec, să mă descalific și să plec din emisiune, chiar le-am cerut concurentelor să mă voteze să plec de acasă dacă nu aș fi fost favorit.

Marinescu mi se pare o prezență inutilă. Are un caracter foarte neplăcut”, a dezvăluit Cristian Comănici în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei”.

Cristian Marinescu a fost o săgeată pentru mine și vreau să vă spun cum l-am folosit încă din prima zi. I-am dat bombonica, la fel ca unui copil. Sau i-am luat-o, de fapt. Aveam un conflict cu Nicos și Marinescu a venit în casă. S-a împrietenit cu Nicos instantaneu și mi-am dat seama că aș putea să îl folosesc. L-am luat în prima seară de după filmări la masă la mine și l-am luat să vorbesc cu el. I-am spus că o să stau doar două luni în emisiune și că o să îmi pun toți susținătorii să îl voteze, că îl văd frumos și înalt, că o să crească frumos, moment în care s-a luminat la față și i-am zis că dacă va face cum îi spun eu va fi foarte bine pentru el”. Citește AICI ce a mai spus Cristian despre Marinescu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei flirtează cu Mariana, deși formează un cuplu cu Andreea!

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Iancu Sterp și Simona Braboveanu au fost împreună? Fosta concurentă a spus adevărul!

Andreea Mantea, declarații emoționante despre iubit. Fosta prezentatoare “Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația sa

Berna de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un tânăr misterios

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri