Andreea Mantea, declarații emoționante despre iubit. Fosta prezentatoare “Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația sa

andreea mantea prezentatoare
Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz

Frumoasa Andreea Mantea este rezervată în declarații când vine vorba despre viața personală, dar de data aceasta fosta prezentatoare de la „Puterea Dragostei” a făcut noi dezvăluiri legate de iubitul ei.

Într-un nou episod din "Trăiri, alături de Andreea Mantea", sofisticata brunetă a povestit împreună cu Elena Merișoreanu despre relațiile din zilele noastre și nu a ezitat să-l includă în discuție și pe iubitul ei.

Andreea Mantea, fosta prezentatoare „Puterea Dragostei”, a oferit noi detalii despre iubitul ei

Citeste si: Andreea Mantea și noul iubit, primele imagini! Postarea care i-a emoționat pe fanii vedetei

Mantea nu s-a sfiit să-și pună pe tavă și momentele mai puțin plăcute dintre ea și iubitul ei, în conversația pe care a avut-o cu cântăreața de muzică populară, Elena Merișoreannu.

andreea mantea puterea dragostei
Andreea Mantea s-a făcut remarcată prin puterea de muncă de care a dat dovadă[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

În ediția de luni, fosta prezentatoare de la "Puterea Dragostei" s-a destăinuit cântăreței, dar au povestit amândouă și despre relațiile de iubire dintre două persoane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea dă detalii despre iubitul ei în cel mai nou episod al show-ului "Trăiri alături de Andreea Mantea"

"Regret tare mult când mă gândesc că atâția tineri, din atâta dragoste, din atâta iubire, din tot ce vrei în lumea asta și vezi că se despart. Nu aș îndemna nicio femeie să sufere.", au fost cuvintele Elenei Merișoreanu.

andreea mantea dezvaluiri iubit
Andreea Mantea a vorbit foarte rar despre iubitul ei[Sursa foto: Instagram Andreea Mantea]

Ca răspuns, Andreea Mantea a declarat: "Femeia, dacă nu mai e fericită...". De aceea, fanii și-au pus câteva semne de întrebare în legătură cu relația dintre brunetă și iubitul acesteia.

De asemenea, frumoasa prezentatoare ar vrea să-l învețe pe fiul ei, David, să doarmă și singur, pentru ca cel care îi e alături în viața personală să nu sufere din cauza lipsei de care aceasta dă dovadă.

Andreea Mantea a fost foarte atentă întotdeauna cu viața sa personală. N-a vrut niciodată să facă publice prea multe detalii intime și de aceea se pare că totul i-a mers ca pe roate până acum. 

Ca orice relație însă, se pare că și cea a brunetei mai poate avea suișuri și coborâșuri, dar totul poate reveni la normal dacă Andreea Mantea și iubitul ei își acordă timp unul altuia și încearcă să-și înțeleagă unul altuia sentimentele.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Îți place Kanal D? Îți poți vota emisiunea favorită la Premiile TV Mania din acest an. Cum procedezi?

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Casa Andreei Mantea, “devastata” in toiul noptii! “(…)Totul are o limita!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies