Larisa de la Puterea Dragostei, dramă în familie „Bunica mea…”


Larisa de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile. Ce s-a întâmplat cu bunica fostei concurente?


In articol:

Larisa de la Puterea Dragostei a dezvăluit ce o macină în ultima perioadă. Fosta concurentă a vorbit despre situația bunicii sale.

„Bunica stă la mine de aproape un an, eu o îngrijesc, e și normal.  Dar, de câteva zile încoace, este din ce în ce mai dificil, se simte, vizibil, mai slăbită ca niciodată” , ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. 

Cu toate acestea, ea nu și-a pierdut speranța.  ”Sper că va trece și peste acest hop, dar medicii ne-au spus că ne putem pregăti pentru ce este mai rău. Este deja rigidă, stă doar în pat, se uită pe tavan, nu vrea să mănânce...

Dacă, Doamne Ferește!, se întâmplă ceva, plecăm la Suceava, acolo de unde este ea, acolo ne-a spus că vrea să își doarmă somnul de veci”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

Larisa de la Puterea Dragostei, un an plin de suferințe

Anul 2020 nu a fost cel mai bun pentru frumoasa blondă, pe lângă problemele cu bunica sa, având chiar ea probleme de sănătate.

”Până la 5 după amiaza mi-a crescut temperatura până la 39,3. M-am speriat și pentru că nu îmi trecea sub nicio forma, am sunat la salvare la ora 17.00,

Citeste si: Larisa și Adrian Iancu de la "Puterea Dragostei", despărțire definitivă?!

să îmi facă o injecție, ceva. Temperatura îmi tot creștea, îmi scădea, eu îmi puneam comprese cu apă rece, cu oțet, șosete la picioare, etc.

Și am luat paracetamol.

 

Am vorbit cu doamna doctor, i-am spus că nu cred că am COVID și mi-a spus să iau un antibiotic. Și mi-a fost atât de rau... Ambulanța a venit la 5 dimineața, la 12 ore după ce i-am chemat. Și mi-au spus că am avut mare noroc că au venit atât de repede...”, a povestit, acum două luni, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei? Tânărul ascunde o mare dramă în viața sa!

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Păruială în gala eliminatorie de la Puterea Dragostei! Maria și Alexandra s-au bătut din nou!

Despărțire șoc în showbiz! Fiul Corneliei Catanga și viitoarea lui soție și-au spus adio!

Nelson Mondialu și-a părăsit soția și a plecat de acasă?! Ce a declarat controversatul personaj

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri