Păruială în gala eliminatorie de la Puterea Dragostei! Maria și Alexandra s-au bătut din nou!


Gala eliminatorie Puterea Dragostei a avut multe surprize neplăcute pentru câteva concurente!


In articol:

Gala eliminatorie a emisiunii Puterea Dragostei  a fost un spectacol pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Lucrurile au degenerat foarte tare și a fost nevoie să intervină concurenții și chiar prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu. Deși cu greu se suportă și au avut nenumărate bătăi și altercații, Maria și Alexandra au întrecut orice măsură în gală.

Dacă pentru ceilalți totul părea o joacă între două fete care cumva... se alintă, lucrurile au avut o gravitate maximă.

Maria și Alexandra s-au bătut din nou, în emisiunea Puterea Dragostei!

Chiar și în afara orelor de filmare, Maria se pare că încearcă să se apropie cumva de Alexandra: “Maria, chiar și în afară orelor de filmare încearcă să se bage în seamă cu mine, dar o evit pe cât posibil! Cam asa se întâmplă în afara orelor de filmare.

Au existat multe dați când i-am spus: “Maria, vezi că te evit, te rog, lasă-mă în pace!”.

De aici discuția a fost dusă pe o altă pistă și ambele concurente s-au enervat. Într-un joc de-a “șoarecele și pisica”, fetele au început să se pocnească și să se păruiască.

www.puterea dragostei.ro votare - Youtube puterea dragostei - Sondaj puterea dragostei - Favoriti puterea dragostei azi - Gala puterea dragostei de azi - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot - Favoritii puterea dragostei

Citeste si: Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! Una dintre concurente a căzut și și-a luxat piciorul!

Cristina Mihaela: “Nu se mai poate așa cevaaaa! Nu se mai poate! Nu aveți bun simt! Dintr-o joacă să ajungeți la lucruri de genul acesta!”, țipă la ei prezentatoarea emisiunii care să rămas practic fără cuvinte.

În culisele emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra incearcă  să se calmeze și comentează: “Eu pur și simplu mă jucam cu nasul Mariei! Nu m-a lovit! Mi-a dat cu palmă peste față și în momentul ăla i-am dat o palmă după cap.

Mi-a dat tare, m-a lovit… După aceea eu i-am dat cu palmă și apoi i-am băgat mâna în par! Că să vezi că pot să bag și eu mâna în par... dar mi-am rupt două unghii.”

www.puterea dragostei.ro votare - Youtube puterea dragostei - Sondaj puterea dragostei - Favoriti puterea dragostei azi - Gala puterea dragostei de azi - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei vot - Favoritii puterea dragostei

Citeste si: Bătaie cu cârje la Puterea Dragostei! Aya a părăsit platoul, plângând în hohote!

Revenită în platou, Alexandra a cerut că Maria să fie mutată de lângă ea.

Cristina Mihaela: “O rog, pe Mariana să se așeze în locul Mariei, pentru binele nostru dar și al vostru. Pentru că nu mai vreau niciun fel de altercație, vă elimin și vă descalific pe amandouă! Si cu asta basta!”


Abonează-te pe

Citește și:

Mariana, ciufulită și "înghesuită"… de un concurent al casei Puterea Dragostei! “Trage pantalonii jos!”

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! Una dintre concurente a căzut și și-a luxat piciorul!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei sunt aproape de despărțire! “Îmi vine să plâng…”

Bătaie cu cârje la Puterea Dragostei! Aya a părăsit platoul, plângând în hohote!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

14 iunie 2021: horoscop. O zodie pleacă în deplasare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri