Larisa de la Exatlon, probleme grave cu piciorul drept! “O doare si nu ii place sa fie atins” Dezvaluirile facute de sotul ei


Larisa de la Exatlon are o sensibilitate la piciorul drept. Dezvaluirea a fost facuta chiar de sotul concurentei.

Atent la fiecare secventa de la Exatlon, mai ales la cele in care concureaza Larisa, sotul acesteia a vazut cum o afecteaza loviturile de la piciorul drept, unde tanara are o sensibilitate.

“Si la tv se observa ca Larisa, de fiecare data cand cade, este tare atenta la piciorul drept. Am vazut cateva imagini si cu ea, in pat, cand se masa la acelasi picior, de la genunchi in jos. A ramas cu o sensibiliate  la tibie de cand a avut fractura, cand era mica. Mereu zice ca piciorul ala o doare, ca este foarte sensibil si ca nu ii place sa fie atins”, ne-a povestit Shady, sotul Larisei.

Dupa o cazatura intr-una din emisiunile Exatlon din urma cu cateva zile, barbatul a observat si o discutie intre Valentin Chis “Bruce” si Larisa, in care tanara ii arata piciorul drept, care era plin de vanatai. De atfel, tot timpul cand a stat pe banca la acel meci, Larisa si-a masat piciorul drept.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Make-up artistul Mihaela Rotaru îţi arată cât te schimbă un machiaj monocrom! Este trend-ul momentului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri