La ce truc recurge Nadine ca sa arate perfect pe micul ecran!


Nadine s-a transformat radical de la prima ei aparitie la pupitrul emisiunii “Vorbeste lumea”, acolo unde ii are colegi pe Vica, Sore si Cove.

 

Mulatra si-a schimbat treptat stilul vestimentar, apoi a “umblat” si la aspectul fizic. Daca, initial, a aparut in emisiune, cu o tunsoare dreapta, care ii arata un chip angelic, mai nou, Nadine se prezinta in fata telespectatorilor cu plete destul de voluminoase si…lungi.
In realitate, vedetei nu i-a crescut parul peste noapte, aidoma printeselor din povesti, ci, la fel ca majoritatea divelor autohtone, ea a apelat la un truc de infrumusetare. Prezentatoarea si-a pus extensii, de aceeasi culoare, care o arata mult mai tanara si mai sexy.

Mulatra si-a schimbat treptat stilul vestimentar, apoi a “umblat” si la aspectul fizic. Daca, initial, a aparut in emisiune, cu o tunsoare dreapta, care ii arata un chip angelic, mai nou, Nadine se prezinta in fata telespectatorilor cu plete destul de voluminoase si…lungi.In realitate, vedetei nu i-a crescut parul peste noapte, aidoma printeselor din povesti, ci, la fel ca majoritatea divelor autohtone, ea a apelat la un truc de infrumusetare. Prezentatoarea si-a pus extensii, de aceeasi culoare, care o arata mult mai tanara si mai sexy.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri