La ce sfânt să te rogi pentru bani. Cea mai puternică rugăciune pentru ca abundența să intre în viața ta

La ce sfânt să te rogi pentru bani.
La ce sfânt să te rogi pentru bani.

Iată cea mai puternică rugăciune pentru ca abundența financiară să intre în viața ta.

Cu siguranță cel puțin o dată în viață ți-ai dorit și tu ca abundența financiară să vină în viața ta, mai ales în momentele în care ai simțit foarte mult că ai pierdut sume uriașe de bani sau nu mai reușești deloc să pui deoparte pentru planurile și dorințele de viitor. Toți oamenii își doresc să aibă parte de tot ce este mai bun în casă și în familie, iar când situația financiară este una echilibrată, cu siguranță și problemele sunt mai mici.

Atunci când simți că totul nu merge atât de bine cum tu ți-ai dori, luați în calcul o rugăciune care v-ar putea ajuta în acest sens și ca tot ceea ce este mai bun să se reverse asupra voastră. Oamenii își pun adesea speranța în Dumnezeu că le va asculta cuvântul și le va îndeplini dorințele, iar cea legată de bani și starea materială este cea mai întâlnită dintre ele.

La ce sfânt să te rogi pentru spor la bani

Citește și: Sfântul Sisoe cel Mare, protectorul copiilor. Ce rugăciune e bine să spui pe 6 iulie

La ce sfânt să te rogi pentru bani.
La ce sfânt să te rogi pentru bani.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie. La ce sfinți să te rogi pentru găsirea sufletului pereche

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De multe ori ți-ai spus dorințele în fața icoanei și ai așteptat că acestea se îndeplinească, însă în momentul în care te confrunți cu probleme financiare, iar datoriile te apasă din toate părțile, te poți ruga cu încredere la Sfântul Mina, care este ocrotitorul celor păgubiți și ajutătorul celor care au pierdut în viață sau au fost nedreptățiți. Astfel, atunci când mergi la biserică, te poți adresa lui ca dorințele tale să fie ascultate, dar chiar și atunci când te ești acasă, în momentele tale de neputință, poți să îți aprinzi o lumânare și să rostești o

rugăciune care să te ajute în acest sens.

Rugăciune puternică pentru abundență

La ce sfânt să te rogi pentru bani.
La ce sfânt să te rogi pentru bani.[Sursa foto: freepik]

Există și o rugăciune puternică  pentru abundență, iar cei care au parte de lipsuri financiare și se confruntă cu probleme în a-și găsi un loc de muncă sau sunt în dificultatea de a pune bani deoparte, se pot ruga de fiecare dată atunci când simte nevoia și sunt de părere că nu mai sunt ajutați de nimeni.

O rugăciune pe care o poți rosti în momentul în care te afli în această situație este adresată chiar Fecioarei Maria. Tot ce trebuie să faci este să stai în fața unei icoanei, cu o lumânare sfințită în mănă și să rostești următoarele cuvinte:  „Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.
Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu 
în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).
Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Pentru momentele în care vrei să mulțumești pentru tot ceea ce ai primit în viața ta și ești recunoscător pentru darurile oferite de la divinitate, poți să rostești și o rugăciune de mulțumire prin care să fii ascultat și ajutat și următoarea dată când ai nevoie.  „Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din inimă pentru tot! AMIN!”

La ce sfânt să te rogi pentru bani. Cea mai puternică rugăciune pentru ca abundența să intre în viața ta[Sursa foto: freepik]Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sfântul Sisoe cel Mare, protectorul copiilor. Ce rugăciune e bine să spui pe 6 iulie

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies