La asta nu te asteptai din partea lor! Din rivale, Alexandra Stan si Inna au devenit prietene


Alexandra Stan si Inna, cele dou artiste care au facut cunoscuta Romania peste hotare, datorita hiturilor lor care au fost pozitionate pe primele locuri in topurile radiourilor internationale, au devenit prietene.

 

Mereu s-a zvonit ca intre cele doua exista o mare rivalitate! Ce-i drept, si ele au recunoscut ca pana in urma cu aproximativ un an nu si-au vorbit, insa nu pentru ca au fost certate, ci pentru ca nu s-au cunoscut personal.
Ei bine, acum cele doua artiste sunt destul de apropiate.
“Alexandra si Inna nu au fost prietene de ani buni.
S-au apropiat dupa ce Inna a aflat din presa de bataia pe care si-a incasat-o Alexandra de la fostul ei manager. Apoi, s-au intalnit fata in fata si si-au vorbit, nu s-au evitat. Acum au ajuns chiar sa se sune, sa comunice pe Internet, au legat o relatie frumoasa. Nu sunt rivale”, ne-au spus surse din showbiz.

Mereu s-a zvonit ca intre cele doua exista o mare rivalitate! Ce-i drept, si ele au recunoscut ca pana in urma cu aproximativ un an nu si-au vorbit, insa nu pentru ca au fost certate, ci pentru ca nu s-au cunoscut personal.Ei bine, acum cele doua artiste sunt destul de apropiate. “Alexandra si Inna nu au fost prietene de ani buni. S-au apropiat dupa ce Inna a aflat din presa de bataia pe care si-a incasat-o Alexandra de la fostul ei manager. Apoi, s-au intalnit fata in fata si si-au vorbit, nu s-au evitat. Acum au ajuns chiar sa se sune, sa comunice pe Internet, au legat o relatie frumoasa.
Nu sunt rivale”
, ne-au spus surse din showbiz.

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri