La asta nu te asteptai din partea lor! Din rivale, Alexandra Stan si Inna au devenit prietene


Alexandra Stan si Inna, cele dou artiste care au facut cunoscuta Romania peste hotare, datorita hiturilor lor care au fost pozitionate pe primele locuri in topurile radiourilor internationale, au devenit prietene.

 

Mereu s-a zvonit ca intre cele doua exista o mare rivalitate! Ce-i drept, si ele au recunoscut ca pana in urma cu aproximativ un an nu si-au vorbit, insa nu pentru ca au fost certate, ci pentru ca nu s-au cunoscut personal.
Ei bine, acum cele doua artiste sunt destul de apropiate.
“Alexandra si Inna nu au fost prietene de ani buni. S-au apropiat dupa ce Inna a aflat din presa de bataia pe care si-a incasat-o Alexandra de la fostul ei manager. Apoi, s-au intalnit fata in fata si si-au vorbit, nu s-au evitat. Acum au ajuns chiar sa se sune, sa comunice pe Internet, au legat o relatie frumoasa. Nu sunt rivale”, ne-au spus surse din showbiz.

Mereu s-a zvonit ca intre cele doua exista o mare rivalitate! Ce-i drept, si ele au recunoscut ca pana in urma cu aproximativ un an nu si-au vorbit, insa nu pentru ca au fost certate, ci pentru ca nu s-au cunoscut personal.Ei bine, acum cele doua artiste sunt destul de apropiate.“Alexandra si Inna nu au fost prietene de ani buni. S-au apropiat dupa ce Inna a aflat din presa de bataia pe care si-a incasat-o Alexandra de la fostul ei manager. Apoi, s-au intalnit fata in fata si si-au vorbit, nu s-au evitat. Acum au ajuns chiar sa se sune, sa comunice pe Internet, au legat o relatie frumoasa. Nu sunt rivale”, ne-au spus surse din showbiz.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri