Kinga Sebestyen va preda Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si leucemie! Iata cum pot ajuta si tu!


Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen se va implica si anul acesta in campania “Kangoo Jumps pentru Viata” si, in data de 15 martie, va conduce clase de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si leucemie aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.

 

La evenimentul organizat la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti sunt asteptati toti cei care, printr-o taxa de participare de 50 de lei, vor sa faca sport si sa contribuie la sprijinirea copiilor ce se lupta cu aceste boli.
Banii stransi in urma taxelor de participare vor fi donati Asociatiei M.A.M.E.  pentru inretinerea Centrului Stelutelor, ce are menirea de a oferi copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport si recuperare. Sesiunile de Kango Jumps vor avea loc intre orele 10 si 15 si vor include clase de Kangoo Power, Kangoo Dance si Kangoo Kick.
Inca din anul 2010 Kinga Sebestyen se implica  in Campania “Kangoo Jumps pentru Viata”. De la debut si pana in prezent, in urma claselor de Kangoo Jumps predate s-au strans peste 35000 de lei ce au fost donasi pentru tratamente, pentru amenajarea locului de joaca din cadrul Institutului Clinic Fundeni, pentru a sustine diverse investigatii medicale pentru copiii aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.
In ultimii doi ani, Kinga Sebestyen a fost sustinuta in aceasta campanie si de vedete din showbiz precum Anca Serea, Ellie White, Andreea Runceanu (Amadeus), Sylvia.

La evenimentul organizat la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti sunt asteptati toti cei care, printr-o taxa de participare de 50 de lei, vor sa faca sport si sa contribuie la sprijinirea copiilor ce se lupta cu aceste boli.Banii stransi in urma taxelor de participare vor fi donati Asociatiei M.A.M.E.  pentru inretinerea Centrului Stelutelor, ce are menirea de a oferi copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport si recuperare. Sesiunile de Kango Jumps vor avea loc intre orele 10 si 15 si vor include clase de Kangoo Power, Kangoo Dance si Kangoo Kick. Inca din anul 2010 Kinga Sebestyen se implica  in Campania “Kangoo Jumps pentru Viata”. De la debut si pana in prezent, in urma claselor de Kangoo Jumps predate s-au strans peste 35000 de lei ce au fost donasi pentru tratamente, pentru amenajarea locului de joaca din cadrul Institutului Clinic Fundeni, pentru a sustine diverse investigatii medicale pentru copiii aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.


In ultimii doi ani, Kinga Sebestyen a fost sustinuta in aceasta campanie si de vedete din showbiz precum Anca Serea, Ellie White, Andreea Runceanu (Amadeus), Sylvia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Lidia Buble, dezvăluiri incendiare despre relația cu Răzvan Simion! „Ieșim din carantină cu un bebeluș”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri