Kfetele exclusiv! Medicul Ovidiu Peneş spulberă un mit! Vezi de ce nu ar trebui să bei nici măcar un pahar de vin! "Evită complet" VIDEO!


De ce nu ar trebui să bei deloc vin? Medicul Ovidiu Peneş spulberă un mit!


In articol:

Doctorul Ovidiu N. Peneş, specialistul kfetele.ro în medicină, a răspuns, ca de obicei, la întrebările pe care dumneavoastră, cititoarele noastre, le adresaţi frecvent.

De această dată, colega noastră, Katerina Boariu, a deschis câteva subiecte extrem de interesante legate de consumul excesiv de alcool, dar şi de metodele noi şi intens promovate de fumat.

Citeste si: Ovidiu Peneş, specialistul kfetele.ro în medicină, răspunde la întrebările voastre! Vezi de ce ne cade părul toamna, dar şi ce alimente trebuie să consumăm să ne protejăm de cancer! KFETELE EXCLUSIV!

De ce nu ar trebui să bei deloc vin? "Mulţi au observat că nu reuşesc să scape de kilogramele nedorite" 

"Consumul de alcool nu este indicat speciei umane, iar despre zahăr pot să spun acelaşi lucru. Majoritatea studiilor au arătat că nici măcar paharul acela de vin pe care-l recomandă unii doctori nu este bun pentru organism. Cel mai bine ar fi să evităm complet alcool-ul, inclusiv vinul, pentru că se transformă în zahăr şi atacă receptorii de insulină putând provoca îngrăşarea.

De altfel, mulţi au observat că nu reuşesc să scape de kilogramele nedorite când consumă des alcool. Ţineţi minte! Chiar dacă neuronilor le dă o stare de bine, de euforie, pe moment, starea de a doua zi ne spune clar că nu ar trebui să consumăm deloc băuturi alcoolice. Sunt toxice pentru organism", a spus reputatul medic.

Citeste si: Dr Ovidiu Peneş: Ce este şi cum se tratează celulita. Sfaturi pentru a scăpa de celulită

Vezi în video şi care este părerea doctorului Ovidiu Peneş despre ţigările electronice.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri