Ovidiu Peneş, specialistul kfetele.ro în medicină, răspunde la întrebările voastre! Vezi de ce ne cade părul toamna, dar şi ce alimente trebuie să consumăm să ne protejăm de cancer! KFETELE EXCLUSIV!


Medicul Ovidiu Peneş spune cum putem să ne protejăm de cancer! Cele mai bune sfaturi!


In articol:

Doctorul Ovidiu N. Peneş, specialistul kfetele.ro în medicină a răspuns, ca de obicei, la întrebările pe care dumneavoastră, cititoarele noastre, le adresaţi frecvent.

Reputatul medic a explicat de ce ne confruntăm cu o cădere masivă a părului toamna, dar şi ce trebuie să facem să prevenim apariţia acestui fenomen neplăcut la finalul sezonului estival.

Citeste si: Cum slăbești rapid dar sănătos! Dr Ovidiu Peneș a dezvăluit trucurile pentru a scăpa de kilogramele în plus fără mari bătăi de cap

Medicul Ovidiu Peneş spune cum putem să ne protejăm de cancer! Doctorul a enumerat o serie de alimente pe care ar trebui să le consumăm! 

În aceeaşi emisiune online găzduită de colega noastră Katerina Boariu, protagonistul nostru a spus şi în ce alimente găsim periculoasele grăsimi trans şi de ce ar trebui să le evităm.

Ovidiu Peneş a atins şi un subiect frecvent dezbătut în ultimii ani: cancerul. Doctorul a enumerat o serie de alimente pe care ar trebui să le consumăm pentru că ajută la gestionarea unor mecanisme ce ne protejează de cancer.

Citeste si: Ajunsese să cântărească 90 de kilograme, dar și-a dorit din tot sufletul să fie o mireasă superbă! Această tânără a reușit să slăbească 30 de kilograme făcând ceva foarte simplu

Mai departe, specialistul kfetele.ro în medicină a explicat şi de ce, în ultima perioadă, sunt din ce în ce mai multe decese, la nivel planetar, din pricina cancerului.


Abonează-te pe

Citește și:

Doctorul Ovidiu N Peneş, despre beneficiile şi pericolele dietelor! Ce spune despre dieta Dukan, Keto dieta şi Somodieta

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Doctorul Ovidiu N Peneș, despre starea lui Mihai Constantinescu: "Situaţia e extrem de gravă"

Doctorul Ovidiu N. Peneş: Cum reglăm hormonii responsabili cu acumularea kilogramelor în plus

Doctor Ovidiu N Peneş, specialistul Kfetele.ro în medicină, despre sănătatea sânilor. Cum să-ţi palpezi corect sânii şi ce să faci dacă descoperi un nodul sau un ganglion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

|| DESCOPERĂ || Cine Este Alexandru Vaida, Soţul Mirelei Vaida

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri