Kate Middleton nu are voie să îşi dea jos paltonul în public - Motivul este incredibil


Kate Middleton este, fără doar şi poate, una dintre cele mai elegante femei ale momentului. Fiecare apariţie a ei este un exemplu de stil şi eleganţă şi reuşeşte să impresioneze oameni din toate colţurile lumii, dar şi criticii de modă.

 

Ducesa de Cambridge îşi alege cu atenţie fiecare ţinută pe care o poartă în public, iar de curând, când a fost într-o vizită oficială în Scandinavia, alături de Prinţul William, ea a fost în centrul atentiei, scrie WOWBiz.ro

 

Kate Middleton a apărut îmbrăcată într-un palton în majoritatea imaginilor, însă nu frigul a îndemnat-o să nu renunţe la palton, ci o regulă a Casei Regale. 

 

Mai exact, se pare că Ducesa de Cambridge nu are voie să îşi dea jos haina în public, întrucât acest gest este considerat a fi unul lipsit de eleganţă şi bună creştere. În cazul, în care, însă, ea doreşte cu ardoare să renunţe la obiectul vestimentar, ea trebuie să se îndepărteze de camerele de filmat. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri