Kanal D, premiat la evenimentul “Saptamana Culturii Turce”


Miercuri, 4 octombrie, in cadrul evenimentului care a incheiat “Saptamana Culturii Turce” la Bucuresti, Kanal D si Ugur Yesil, General Managerul postului, au fost premiati pentru implicarea in cadrul actiunilor desfasurate cu ocazia Atelierului Intercultural de Cinematografie Romano-Turca.

La eveniment, alaturi de personalitati marcante ale cinematografiei din Turcia a luat parte si Domnia Sa, Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas. Ilinca Obadescu, prezentatoare a Stirilor Kanal D, a urcat pe scena pentru a ridica onorantele distinctii, in numele echipei si a managementului Kanal D. 

În perioada 2-4 octombrie, la Bucureşti s-a desfasurat Atelierul Intercultural de Cinematografie Româno-Turcă, un eveniment cultural inedit organizat în contextul „Săptămânii Culturii Turce”, reunind artişti şi regizori din spaţiul cultural româno-turc, sub egida Fundaţiei Lumea Turcă şi a Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România (UARF). La ediţia de anul acesta, atelierul a adus în prim plan filme artistice reprezentative pentru cinematografia turcă. În acest context, au fost prezenti în România regizorii turci Osman Sınav, Semih Kaplanoğlu, Reis Çelik, Faruk Hacıhafızoğlu şi Derviş Zaim.

Simultan, au avut loc workshopuri şi sesiuni speciale pentru studenţii şi tinerii artişti români pasionaţi de cinematografie. Evenimentul care a incheiat Săptămâna Culturii Turce la Bucureşti a fost marcat de concertul sustinut de Musa Göçmen – Istanbul Dream. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”.  Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri