Jupiter intra azi in Scorpion! Zodiile sunt afectate grav!


Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea planetei Jupiter în zodia Scorpion, în ziua de 10 octombrie. Este un eveniment astrologic deosebit, cu foarte multe implicaţii pentru zodii.

Jupiter va rămâne în Scorpion până în noiembrie 2018 şi va aduce multe schimbări în toate domeniile patronate de această zodie: finanţele, puterea (economică, politică, financiară etc), sectoarele de activitate care ţin de siguranţă şi ordine public.

În plan personal, Jupiter va aduce schimbări în modul în care ne amplificăm şi folosim puterea personală, dar şi în tot ce este legat de senzualitate şi intimitate, spune astrologul Oana Hanganu.

Scorpionul este detectivul perfect, care adună informaţii şi secrete despre alţii, pentru a le transforma, la nevoie, în arme puternice. Sunt de aşteptat, aşadar, numeroase dezvăluiri şi scandaluri, în luptele pentru putere.

Dar, prezenţa planetei Jupiter în acest semn zodiacal cere echilibru şi corectitudine în fiecare demers. Încălcarea acestor „norme” impuse de astre nu va rămâne fără urmări.

Iată cum influenţează Jupiter în Scorpion fiecare zodie!

Pentru Berbeci, asta înseamnă mult noroc în plan financiar: începe o perioadă foarte bună, în care vor primi cadouri, bani, ajutor financiar, burse, comisioane sau credite în condiţii avantajoase.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri