Jesse Kinch – tanarul care a sucit mintile americancelor intr-un nou concurs muzical!


Jesse Kinch – tanarul care a sucit mintile americancelor intr-un nou concurs muzical!

Cel mai nou concurs american destinat celor care vor sa dea lovitura in muzica, se fie remarcati de o natiune intreaga si mai ales sa semneze un contract cu o casa de productie importanta, a descoperit cateva super voci.

 

RISING STAR, emisiune aflata la prima editie pe canalul american ABC (inspirata de un format israelian “The Next Star”) si difuzata atat in SUA cat si in Canada, prezinta tineri aspiranti care au impresionat producatorii la auditiile online (pe site-ul oficial si pe Instagram) si care vin sa castige si voturile publicului. Daca obtin in auditiile de un minut si jumatate (difuzate LIVE, spre deosebire de celelalte show-uri de talente) cel putin 70% din voturile celor care si-au instalat aplicatia emisiunii si ale celor 3 experti din emisiune (Kesha, Brad Paisley si Ludacris),
trec mai departe. Sunt „antrenati” de cele 3 vedete, se dueleaza tot pentru voturile publicului si ale expertilor (care de la 7% ajung sa valoreze doar 1% in semifinale). Totul se intampla INSTANT!
Intra pe www.radio21.ro pentru a-l cunoaste pe Jesse Kinch, cel mai aplaudat concurent de pana acum. Are 20 de ani si super mare priza la fete.

RISING STAR, emisiune aflata la prima editie pe canalul american ABC (inspirata de un format israelian “The Next Star”) si difuzata atat in SUA cat si in

Canada, prezinta tineri aspiranti care au impresionat producatorii la auditiile online (pe site-ul oficial si pe Instagram) si care vin sa castige si voturile publicului. Daca obtin in auditiile de un minut si jumatate (difuzate LIVE, spre deosebire de celelalte show-uri de talente) cel putin 70% din voturile celor care si-au instalat aplicatia emisiunii si ale celor 3 experti din emisiune (Kesha, Brad Paisley si Ludacris), trec mai departe. Sunt „antrenati” de cele 3 vedete, se dueleaza tot pentru voturile publicului si ale expertilor (care de la 7% ajung sa valoreze doar 1% in semifinale). Totul se intampla INSTANT!

Intra pe www.radio21.ro pentru a-l cunoaste pe Jesse Kinch, cel mai aplaudat concurent de pana acum. Are 20 de ani si super mare priza la fete.

 


Abonează-te pe

Citește și:

E bună pentru sănătatea podoabei capilare, masca de păr cu ou?

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

E bună pentru slăbire dieta indiană? Planul alimentar pe 7 zile

E bună pentru slăbit dieta disociată 333? Topește 15 kilograme în 2 săptămâni.

E bună cura de slăbire cu pufuleți? Topește 10 kilograme în 7 zile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri