Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”
Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”

Artistul are o poveste amuzantă legată de prima sa întâlnire cu soacra.

Jean de la Craiova a fost invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube theXclsuive, acolo unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa personală. Artistul a vorbit despre soția sa, relația pe care aceștia o au, cum s-au cunoscut, despre primele întâlniri, dar și despre prima întâlnire pe care a avut-o cu soacra sa.

Jean de la Craiova, dezvăluiri emoționante despre primele întâlniri cu soția sa

Citește și: Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani: „Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care a fost cea mai mare sumă pe care Jean de la Craiova a făcut-o din dedicații. „Eu nu începusem să cânt.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Jean Dumitrache, pe numele său real, în vârstă de 53 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Paula Dumitrache. Cei doi sunt împreună de 28 de ani și au o familie fericită alături de cei doi copii ai lor.

M-am întâlnit cu ea, am ieșit la o cofetărie. Mâncam profiterol. Eu, în capul meu de nebun: „Să nu mai ceri că nu mai am bani.”

Costa mult, nu mai știu cât. „Ți-a plăcut?” „Aoleu, ce bun!” Hai să mergem. Acum voiam să opresc să îi iau și ei flori. Nu găseam flori. Voiam într-un parc să îl trimit pe unul să îmi ia și mie niște trandafiri. În fine, am oprit la o florărie la o tarabă, i-am luat un trandafir. A fost frumos prima seară. La două zile trebuia să cânt. Am venit, ne-am întâlnit printr-un parc, ne-am plimbat prin orășelul copiilor.
Ne-am întâlnit, ne-am pupat și noi ca porumbeii
.”, a povestit artistul.

Cum s-a prezentat Jean de la Craiova pentru prima dată în fața soacrei?

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Manelistul are o poveste amuzantă despre prima întâlnire a sa cu soacra. Jean de la Craiova, de emoții, a încercat să aducă în prim-plan simțul său al umorului bine dezvoltat.

După o perioadă de vreo lună de zile a zis să vin la ea, să vadă mama cu cine iese. I-am zis că mi-e frică. „Hai vino!” Maică-sa era montată: „Vin prietenul meu.”

„Ia maică să-l văd!” Erau o familie mare. Eu eram vai de mama mea. Ca să pot să intru, mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. A deschis ușa și ea și maică-sa. I-am zis că vin de la Electrecord .”, a mai povestit artistul.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Alin Oprea, declarații emoționante despre copiii săi! Artistul își dorește împăcarea cu aceștia: „Am dăruit tot. Nu cerșesc dragostea copiilor mei, nu cumpăr iubirea copiilor mei!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies