Cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj: „Dacă aveți ulei presat la rece de măsline, puteți folosi.”

Cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj: „Dacă aveți ulei presat la rece de măsline, puteți folosi.”
Cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj: „Dacă aveți ulei presat la rece de măsline, puteți folosi.”

Află din rândurile următoare cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj.

Bunica Emilia este o adevărată inspirație pentru doamnele și domnișoarele din mediul online, oferind sfaturi utile în mediul online, acolo unde și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături la orice pas și o apreciază.

Astfel, bunica Emilia postează adesea pe TikTok filmulețe cu activitățile sale, oferind în același timp sfaturi legate de relații, de rețete pentru preparate gustoase, dar și trucuri de frumusețe.

De data aceasta, însă, bunica Emilia a venit în fața urmăritorilor săi cu un truc util prin intermediul căruia poți să prepari uleiul de masaj.

Rețeta bunicii Emilia pentru uleiul de masaj

Citește și: Bunica Emilia, sfaturi pentru îngrijirea feței! Trucul natural pe care îl folosește încă din tinerețe: „Eu, la viața mea, am folosit pentru față toate resturile de ceai care rămâneau.”

Cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj
Cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj[Sursa foto: freepik]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Iubiți-vă obosite, ciufulite, nemachiate! Fiți femei fericite, nu fiți femei perfecte.” Bunica Emilia, sfaturi pentru femei!

Ingrediente:

Pentru a prepara diferite tipuri de ulei de masaj, bunica Emilia a folosit următoarele ingrediente:

  • cimbru;
  • mentă;
  • tei;
  • mușețel;
  • oregano;
  • ulei de floarea soarelui.

Mod de preparare:

Cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj
Cum prepară bunica Emilia de pe TikTok uleiul pentru masaj[Sursa foto: freepik]

Bunica Emilia a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar modul de prelucrare al uleiului durează până la 3 săptămâni, timp în care amestecul va fi ținut la soare, urmând ulterior să se strecoare plantele.

Rezultatul va fi unul extrem de util în cadrul ședințelor de masaj, pe care le putem efectua chiar în confortul propriei locuințe.

Vreau să vă arăt cum prepar eu ulei pentru masaj. Aici am pus cimbru. Am pus destul de multișor. Aici este un amestec de mentă, de tei și mușețel, iar aici avem oregano. Voi completa aceste borcane cu ulei de floarea soarelui, iar dumneavoastră, dacă aveți ulei presat la rece de măsline, puteți folosi.

Aceste borcane le voi acoperi cu capacul și le voi ține la soare cel puțin 3 săptămâni, agitându-le din când în când. 3 săptămâni, după care îl filtrați și îl puneți în sticluță cu etichetă: cimbru, amestec de plante și oregano. Vor fi foarte bune pentru masaj .”, a explicat bunica Emilia pe contul său de TikTok.   

 

@bunicaemilia1

uleiuri pentru masaj

♬ sunet original- Emilia🥰Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani: „Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Radu, despre relația cu Cristina: "Este femeia cu care o să întemeiez o familie!"  Când vrea fostul concurent de la Casa iubirii să se căsătorească

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies