James Bond, trauma vieții lui, fiica și soția i-au murit de cancer. Ce s-a ales de fiul lui este strigător la cer!


Actorul Pierce Brosnan, în vârstă de 66 de ani, a fost pe cele mai înalte culmi ale succesului, a interpretat cel mai îndrăgit agent din istoria francizei James Bond, însă puțini știu prin ce drame a trecut Pierce. Soția și fiica i-au murit răpuse de cancer. Cât despre fiul său mai mare, Chris Brosnan, acesta a ajuns să trăiască pe străzi și se droghează, renunțând la cariera de succes din lumea filmului.

Pierce Brosnan a fost căsătorit cu actrița Cassandra Harris, timp de 11 ani, aceasta a decedat în urma unei lupe crâncene cu cancerul. Cassandra avea doar 43 de ani când a murit, iar actorul a fost devastat.


În urmă cu șase ani, actorul de la Hollywood a primit o nouă lovitură, singura sa fiică a fost și ea răpusă de cancer. Charlotte era fiica pe care Pierce Brasnan a adoptat-o în timpul căsniciei Cu Cassandra Harris, acceasta provenind dintr-o relație anterioară a actriței.

Citeste si: A murit Eva Mozes Kor, supravieţuitoare a experimentelor lui Mengele

Citeste si: Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o!

Citeste si: Dani Oțil, PRIMA imagine alături de noua iubită: „În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”

Actorul a vorbit despre suferința lui: „melancolia mă pândeşte la orice pas. (…) Să priveşti pe cineva iubit cum este consumat de această boală cumplită, această suferinţă îşi pune, indubitabil, amprenta pe psihicul tău."

Fiul său mai mare, Chris Brosnan, a fost asistent de regie la filmele tatălui său „007 și Imperiul Zilei de Mâine', din 1997 și „Lumea nu e de ajuns'. Din 1999, dependența de droguri l-a făcut să renunțe la o carieră de succes la Hollywood și a ajuns să trăiască pe străzi.

Pierce Brosnan și-a refăcut viața, acum este căsătorit cu Keely Shaye Smith, care i-a dăruit doi băieți.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri