Survivor România 2021 - Jador din echipa Faimoșilor a fugit plângând!


Survivor România 2021 - Inevitabilul s-a produs pentru Jador de la Faimoși, după ce a pierdut proba pentru imunitate!


In articol:

Ediția emisiunii Survivor România a găzduit al doilea joc pentru imunitate între echiapa Faimosilor și echipa Războinicilor. Înfometați de câteva zile bune și sleiți de toate puterile de pe trasee, concurenții echipei  Faimoșilor au înfrângeri peste înfrângeri. Aceștia nu mai găsesc forța necesară pentru a se mai încuraja, mobiliza și câștiga jocurile. Chiar dacă este o recompensă în mâncare, delăsarea unora scoate ce este mai rău din ceilalți după ce se văd înfrânți.

Jocul ediției trecute a fost de imunitate și a venit după ce au mai pierdut încă un joc în seara precendenta. Propusă pentru eliminare din echipa  Faimoșilor a fost atunci Roxana Nemeș.

Traseul jucat a fost unul dificil pe apă și finalul trebuie să fie făcut cu o îndemânare spectaculoasă: de a doborî 5 totemuri în culorile roșu și albastru. Cum cei din echipa  Faimoșilor erau demoralizați din cauza multor înfrângeri, faptul că au pierdut și această imunitate i-a făcut să cedeze și să plângă.

Survivor România 2021- Jador a cedat nervos și a părăsit platoul de filmare!

Culiță Sterp a strigat cât l-au ținut plămânii în urmă pierderii jocului: “Mi-e foameeeee!”.

Jador dau moda - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Jador Survivor Romania 2021
Culita Sterp striga de durere [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador, mesaj emoționant pentru fosta lui iubită, Georgiana. Faimosul de la Survivor a dat cărțile pe față: ”Ea era familia mea”

Jador a cedat la propriu și a fugit plângând în hohote, din zona traseului, direct în pădure! Tensiunile și strategia lui nu au dat roade și automat și-a dat seama că planul lui fusese un eșec total.

Încercând să se adune, acesta s-a izolat singur în jurul unor copaci și a plâns până s-a liniștit.

Reproșurile întregii echipe i–au pus "capac" și aceasta a fost singura modalitatea a lui de a se descărca de energia negativă pe care a avut-o. Rând pe rând, Majda și Elena au început să plângă și ele pentru pierderea probei.

Jador dau moda - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Jador Survivor Romania 2021
Jador plange pentru pierderea probei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador a recunoscut. Încă are sentimente puternice pentru ea: „Mi-aș fi dorit să primesc un mesaj de la... Ea era și familia și prietena mea!”

Jador: “Am toate sentimentele negative la un loc! Toată noaptea m-am gândit la o strategie pe a-i învinge pe Războnici! M-au ascultat și m-au încurajat … Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe toți, ba mai mult i-am și jignit la fiecare pierdere! Am fost foarte nesimțit!”, a comentat Jador în față întregii echipe.


Abonează-te pe

Citește și:

Costi Ioniță, complet dezbrăcat în fața concurenților de la Survivor România! “Să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers!”

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Majda Aboulumosha de la Survivor România a ajuns de urgență la spital cu convulsii! “Nu mai văd!”

Zannidache pune tunurile pe echipa Faimosilor de la Survivor România! “Gata cu vrăjealaaa!”

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a îndrăgitului "războinic"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Urina umană, folosită ca îngrășământ în diferite culturi! Care sunt rezultatele experimentului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri