Jador, cerut în căsătorie! Uite ce i s-a întâmplat!


Jador, cerut în căsătorie! Uite ce i s-a întâmplat!

Jador are o relaţie specială cu fanii lui. Artistul le este recunoscător susţinătorilor lui pentru tot ce a realizat până acum şi îi consideră pe aceştia o parte importantă din "echipa" lui. "Fără iubirea fanilor mei aş fi ca un copil fără protecţia părinţilor", ne-a mărturisit, de curând, solistul.

"Nu exagerez când spun că îmi iubesc susţinătorii şi fanii care ascultă muzica mea. Mă "hrănesc" cu mesajele lor şi apreciez toate sfaturile, glumele, dar şi criticile constructive. Mereu îmi fac supersurprize şi sunt extraordinar de fericit. Acum, când mă gândesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu aş fi crezut niciodată că oamenii vor ajunge să mă iubească atât de mult. Vreau să le reamintesc că ei îmi dau încredere, multă putere şi inspiraţie, şi împreună o să ajungem din ce în ce mai sus", a mai spus Jador.

Citeste si: Jador şi Florin Salam, surprinşi împreună! Cei doi se înţeleg foarte bine şi pregătesc o surpriză!

Jador, cerut în căsătorie! Solistul a fost măgulit de propunerea unei tinere!

Ei bine, câteva dintre admiratoarele solistului îşi manifestă dragostea şi aprecierea în moduri duse la extrem, am putea spune. În urmă cu câteva zile, o tânără foarte frumoasă s-a apropiat de Jador, la un restaurant, şi l-a cerut în căsătorie de faţă cu toată lumea.

Fana cântăreţului a mărturisit că s-a îndrăgostit de el în timp şi că umorul solistului este prima calitate pe care a observat-o. Artistul a fost măgulit de propunerea tinerei, i-a mulţumit pentru toate cuvintele frumoase, a făcut o poză cu aceasta, dar, la final, i-a spus, cu zâmbetul pe buze, că nu este încă pregătit pentru însurătoare.

Citeste si: Jador şi-a cumpărat maşină de lux! Uite cum arată autoturismul! VIDEO EXCLUSIV!

Iar domnişoara cu pricina nu este singura care a făcut un gest halucinant de dragul lui Jador.

Recent, la un concert de la Iaşi, mai multe fane au "sărit" pe artist, iar una dintre ele, mai îndrăzneaţă...l-a sărutat cu forţa.

"Eu am admiratoare foarte frumoase şi mă mândresc cu ele, dar la Iaşi am avut o experienţă care m-a lăsat fără cuvinte. O domnişoară a venit în viteză la mine şi m-a sărutat. Eu am încercat să mă retrag şi în toată nebunia asta, mi-a spart buza. Pe moment am fost şocat, dar mi-am dat seama că nu trebuie să judec. Aşa a înţeles ea să-şi arate simpatia pentru mine", a povestit Jador.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop Joi, 30 ianuarie! Gemenii dau de necaz, iar racii sunt manipulaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri