Pentru cine a compus Jador piesa „Superioară”! Concurentul s-a dat de gol, sub privirile uluite ale colegilor


Cui i-a dedicat concurentul piesa.

Imediat după ce Jador a compus piesa „Superioară”, mulți dintre fanii concurentului de la Puterea dragostei s-au întrebat pentru cine este compusă piesa.

Cu Livian și cu Bianca protagoniști ai videoclipului, Jador și-a pus sufletul în piesa în care spune că își dorește o familie.

Citeste si: Surpriză uriașă! Fosta concurentă a făcut anunțul așteptat de toți fanii: „Se întoarce în forță la Puterea dragostei”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, desființată de fani: „Păcat de frumusețea ta”

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea! Manelistul a înnebunit când a văzut ce se petrece

„Tu esti superioara oricarei femei
Ai incredere in mine, nu-ti face idei
Superioara, esti cea mai ok
Abia astept impreuna sa devenim trei”, spun versurile piesei lui Jador.

După luni întregi în care a suferit după Simina, apoi a fost la un pas să fie cu Ella, a ieșit la iveală faptul că Jador are o iubită în afara emisiunii, o tânără pe nume Georgiana, cu care ar avea o relație de mai mulți ani. Mulți s-au gândit că piesa îi este dedicată ei.

În ediția de astăzi, Jador și-a deschis sufletul și a spus că, de fapt, pentru Mariana este piesa, iar ea a tresărit când a auzit.

De mai multe săptămâni, Mariana a dezvăluit că îl iubește pe Jador și că își dorește să fie mai mult decât colegi de emisiune, dar mereu a fost respinsă de el. Astăzi, Mariana și-a spus din nou oful, căci ea încearcă mereu să îi atragă atenția cu tot felul de gesturi mici.

„Nimeni nu e la unghia mea. Dacă îl iubește așa de tare, de ce nu îi aduce căpșuni, torturi? Când i-a fost rău, eu i-am scris. Nu mă face fericită nimic în viața asta”, a spus Mariana în camera roșie, acolo unde Jador a mers să vorbească cu ea.


Citește și:

Surpriză uriașă! Fosta concurentă a făcut anunțul așteptat de toți fanii: „Se întoarce în forță la Puterea dragostei”

Ella de la Puterea dragostei, desființată de fani: „Păcat de frumusețea ta”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea! Manelistul a înnebunit când a văzut ce se petrece

Incredibil, cum a aflat Simina de la Puterea dragostei că este gravidă! ”Când a făcut testul, mă rugam să fie pozitiv”! Alex Zănoagă a dezvăluit totul

Sfatul zilei de astăzi, joi 1 octombrie 2020. Norocul bate la ușa Scorpionilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Rugăciunea de dimineaţă a părintelui Arsenie Boca! Îţi luminează ziua şi alungă gândurile negative!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri