Iuliana Tudor are corp de podium! Arata impecabil si nu si-a facut nicio operatie estetica!


Prezentatoarea tv in varsta de 38 de ani are silueta de manechin desi nu depune mari eforturi sa-si mentina trupul ca tras prin inel.

 

Vedeta nu mai are varsta la care metabolismul lucreaza in favoarea unei femei mai mult decat orice dieta sau exercitiu de fitness. Frumoasa prezentatoare tv are 38 de ani si este mama unui baietel de cinci ani, dar e lesne de observat ca silueta ei nu tradeaza nici timpul petrecut pe Pamant si nici faptul ca protagonista noastra a adus pe lume un copil. Arata impecabil si, curios este ca vedeta nici nu depune mari eforturi sa aiba o talie de viespe si abdomenul plat.
“Nu pot sa ma recomand ca fiind omul perfect in toate. Nu abdic de la cele opt ore necesare de somn, beau multa apa, zilnic, si incerc sa nu gresesc in materie de alimentatie. Pana acum nu am avut nevoie de operatii estetice si sper sa nu fie cazul nici in urmatorii ani”, a declarat Iuliana Tudor pentru Kfetele.ro.
##VIDEO47613##

Vedeta nu mai are varsta la care metabolismul lucreaza in favoarea unei femei mai mult decat orice dieta sau exercitiu de fitness. Frumoasa prezentatoare tv are 38 de ani si este mama unui baietel de cinci ani, dar e lesne de observat ca silueta ei nu tradeaza nici timpul petrecut pe Pamant si nici faptul ca protagonista noastra a adus pe lume un copil. Arata impecabil si, curios este ca vedeta nici nu depune mari eforturi sa aiba o talie de viespe si abdomenul plat.“Nu pot sa ma recomand ca fiind omul perfect in toate. Nu abdic de la cele opt ore necesare de somn, beau multa apa, zilnic, si incerc sa nu gresesc in materie de alimentatie. Pana acum nu am avut nevoie de operatii estetice si sper sa nu fie cazul nici in urmatorii ani”, a declarat Iuliana Tudor pentru Kfetele.ro. 

##VIDEO47613##

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri