Iulia Albu o atacă pe Lidia Buble: “Nu știu unde sunt chiloții ei! O astfel de fotografie nu face cinste unei domnișoare”


Iulia Albu o atacă pe Lidia Buble: “Nu știu unde sunt chiloții ei! O astfel de fotografie nu face cinste unei domnișoare” .

Lidia Buble a fost luată în colimator de Iulia Albu, după ce s-a fotografiat cu un tricoul de culoare neagră pe ea, în timp ce în partea de jos a trupului pare să nu poarte lenjerie intimă. Imaginea a fost postată de soția lui Răzvan Simion pe contul personal de socializare, iar fashion-editorul a reacționat imediat.

Citeste si: Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe

„Lidia Buble și chiloții din dulap… Atunci când vrei să te pozezi în chiloți o poți face cu ei pe tine sau cu ei… în dulap. Nu știu unde sunt chiloții Lidiei Buble, dar, cu siguranță, o fotografie de asemenea „calibru” nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil. Mai depinde și de calibre în general… Ale chiloților, firește!”, a comentat Iulia Albu.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri