FASHION by Cătălin Botezatu pentru Kfetele.ro: Secretele ţinutelor de ceremonie dezvăluite de Cătălin Botezatu


Fie că ești personajul principal, fie că ești cavaler de onoare sau simplu invitat, îţi voi prezenta câteva exemple de ţinute pentru ziua, şi respectiv seara mult așteptate.

Cum evenimentul la care participi este unic, întotdeauna am încurajat ideea de a investi într-o ţinută potrivită pentru ocazie, care să te facă să strălucești, dar care, în același timp, să aibă, pe termen lung, un loc de onoare în garderoba ta.

Nunta Tradițională

Dacă participi la o nuntă care nu impune, în mod imperativ, un dresscode “black-tie”, îţi recomand costumul negru clasic, din trei piese.

O variantă discret derivată din clasicul tuxedo, acest gen de costum presupune un sacou într-un singur nasture, cu revere șpiţ de lăţime medie și buzunare cu refileţi fără clapete. De asemenea, este crucial ca acesta sa fie croit pe un tipar slim, care flatează prin șarmul și vigoarea sa. Construit dintr-o ţesătură cu elasticitate naturală, acesta va asigura confortul necesar pentru întreaga noapte petrecută pe ringul de dans. Pentru cavalerii de onoare, îţi recomand costumul din două piese într-o nuanţă deschisă sau medie de gri, cămașa albă twill și cravată neagră.

Citeste si: Ce spune Raluca Bădulescu despre felul în care se îmbrăcau cele mai importante femei ale României acum o sută de ani!

Nunta Formală

Pentru mirele clasic, care va excela prin eleganţă, smochingurile negru sau midnight blue cu revere șal îmbrăcate în mătase sunt, categoric, variantele cele mai înţelepte. Cu detalii din mătase ca elemente de distincţie, acest tip de smoching are un caracter atemporal, poziţionându-se pe cea mai înaltă treaptă a eleganţei.

Cavalerii de onoare pot adopta cu ușurinţă costumul negru clasic din lână stretch sau costumul gri închis din două sau trei piese.

Nunta Outdoor

Dacă sentimentul de întoarcere la mama natură este unul atât de puternic încât hotărăști să dedici acestuia inclusiv evenimentul tău, atunci îţi recomand un smoking burgundy. Chiar dacă nuanţele de maro, verde sau navy pot fi aparent subapreciate, acestea livrează doza de eleganţă ideală pentru o nuntă în grădină, în pădure sau, în general, în natură.

Costumul tău nu doar că se va încadra perfect cadrului, ci va deveni o piesă importantă din garderoba ta. Cavalerii de onoare pot îmbrăca un costum contrastant celui pe care tu îl vei alege, din tweed sau dintr-o stofă all season.


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Piesele vestimentare care te salvează din orice situaţie

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Raluca Bădulescu şi Bote, momentul adevărului despre ţinutele vedetelor! "Arată ca un sălămior" - "Am întrebat-o şi pe ea de ce e aşa de frumoasă dar se îmbracă...

Cum se îmbrăcau româncele în urmă cu o sută de ani! De ce alegeau rochiile cu corset şi pantofii cu tocul de cinci centimetri!

Aşa da, aşa nu cu Ralu şi Bote! Cum au comentat Băduleasca şi Botezatu ţinutele vedetelor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Alina Laufer. Biografie: data nașterii, căsătorie, divort, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri