Iulia Albu, impresionata de o vedeta din Romania: "O extravaganta greu de trecut cu vederea la romani". Cine i-a smuls aceste cuvinte de lauda


Vedetele din showbiz-ul autohton au intrat din nou sub lupa Iuliei Albu. Unele dintre ele nu i-au placut deloc, iar altele i-au smuls cuvinte de lauda.

Andreea Raicu o arde gangster. Mă rog, nu că i-ar ieşi, dar aceste instantanee cu Andreea machiată puţin spre deloc mi se par foarte curioase, având în vedere imaginea pe care fosta vedeta o afişa în trecut. Să fi descoperit calea spre iluminare şi spiritualitate în lungile sesiuni de shopping pe care le practica… odată?

Giulia îşi doreşte cu disperare o schimbare de look. A încercat totul. De la tatuaje temporare, până la lentile colorate, probabil fiind nemulţumită de culoarea ochilor săi. Nu încurajez aceste experimente stilistice mai ales pentru persoane cărora nu li se potrivesc. În rest, să auzim numai de bine întrucât în această fotografie nimic, dar absolut nimic, nu mă determină să spun WOW.

Anamaria Prodan a ieşit pe stradă cu o rochie plină de paiete. O extravaganţă greu de trecut cu vederea de români. Stau şi mă tot întreb ce jachetă ar putea asorta la această rochie şi la această pereche de pantofi şi chiar nu-mi vine în cap nimic mai potrivit. Ţinuta este în stilul ei caracteristic with a touch of stylish. Îmi place Anamaria. Vezi tinuta in GALRIA FOTO.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca Drăgușanu, gest șocant după ce a primit un cadou de la Alex Bodi: „Cumpără-ți o viață”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri