Ce s-a intamplat intre Silvia si Iulia Albu dupa ce Finala "Bravo, ai stil! All Stars" s-a terminat! Reactia castigatoarei a fost neasteptata

 
Marea finala "Bravo, ai stil! All Stars" a fost una spectaculoasa, plina de emotie, amintiri frumoase, dar si de mult stil. La final, dupa sase luni de competitie, marea castigatoare "Bravo, ai stil! All Stars" a fost desemnata Silvia. Publicul este cel care a decis, iar concurenta a condus detasat la vot, castigand cu un procentaj de peste 60%.
 
Dupa anuntarea castigatoarei, Silvia a tinut in primul rand sa multumeasca publicului si sustinatorilor sai, apoi a multumit juriului. Insa, Silvia a "sarit-o" pe Iulia Albu.
 
"Vreau sa ma inclin, sa ingenunchez in fata celor de acasa. Daca nu ar fi fost ei, nu as fi fost aici. Va multumesc!", a fost mesajul Silviei pentru public. 
 
"Multumesc Maurice, Raluca si Catalin. Multumesc Ilinca, multumesc echipei Kanal D si colegelor mele", a fost mesajul Silviei pentru juriu si echipa. 
 
La final, dupa ce liniile de vot au fost inchis, inainte de a se anunta marea castigatoare, juriul a anuntat cine si-ar dori sa castige, dintre Iuliana si Silvia. Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice spunand ca pe Silvia o vad castigatoare, in timp ce Iulia Albu a preferat sa nu comenteze si sa lase publicul sa decida. 
 
Chiar si asa, Iulia Albu a declarat ca toate cele patru finaliste ar fi meritat sa castige marele premiu si titlul de "cea mai stilata femeie din Romania".
 
Raluca: Marea castigatoare merita sa fie Silvia. Suntem onorati ca te-am cunoscut. Felicitari, Silvia!
 
Maurice: A venit momentul sa raspund la intrebare. Mi-as dori sa castige Silvia!
 
Iulia Albu: Sa castige cea mai votata! Este un raspuns ferm! Fiecare face cum considera, eu va urez succes, cea care nu va primi coroana nu va fi o invinsa. Fie sa va indepliniti visurile.
 
Botezatu: Am in fata doua castigatoare. Doua femei frumoase si stilate. Vreau sa va reamintesc ca a fost un concurs despre stil. Sunteti femei stilate, cu atitudine.O apreciez foarte tare pe Iuliana, e o femeie frumoasa, desavarsita, dar cred ca cea care ar trebui sa castige este Silvia.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri