Horoscop Urania 16 – 22 iunie 2018. Soarele intra in zodia Racului


Horoscop Urania 16 – 22 iunie 2018. Soarele intra in zodia Racului.

Horoscop BERBEC

În prima parte a zilei de 16 iunie, concentrare de scurtă durată pe o problemă minoră domestică sau familială. Între 16 iunie, după ora 10:21′, şi dimineaţa zilei de 18 iunie, entuziasm, chef de viaţă, mai ales de petreceri şi senzaţii tari. Berbecii vor dori să se trăiască neconstrânşi de reguli şi interdicţii. Unii se vor mobiliza pentru a-şi depăşi limitele sau performanţele anterioare în cadrul unor întreceri sportive la care pot avea succes.

 

Şansă la jocurile de noroc, la pariuri, la distracţiile care presupun o miză bănească. Părinţii născuţi în zodia Berbecului se vor purta autoritar cu copiii lor. Pentru femeile tinere, etapă favorabilă conceperii unui copil. Între 18 iunie, după ora 11:41′, şi 20 iunie, la prânz, reîntoarcere, cu sau fără chef, la muncă.

 

Chestiuni curente banale, de rutină, de natură fiscală, administrativă. Între 20 iunie, după ora 15:30′, şi 22 iunie seara, tentative firave de a se ajunge la o înţelege cu persoane cu care nativii se află în conflict.

 

Cu excepţia relaţiilor conjugale, unde se poate restabili dialogul şi pacea sau toleranţa reciprocă, puţinele vor fi şansele să rezolve ceva pe calea dialogului asta şi din cauza faptului că, pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului (Solstiţiul de vară), respectiv în casa a IV-a, şi va face aspecte astrale complicate cu casa a VII-a a parteneriatului precum şi cu casa I, ceea ce va complica întregul complex de relaţii, interese şi atitudini, instaurând o atmosferă refractară soluţiilor diplomatice sau elegante, instaurând rigiditatea, încăpăţânarea şi lipsa de supleţe în dialog şi în decizii.

 

Din 22 iunie, după ora 22:41′, va începe o perioadă în care nativii se vor frământa în legătură cu o chestiune materială; timp în care ar putea intui riscurile, nebănuite până acum, ce pândesc un avantaj material ce-i interesează îndeosebi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri