Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net

Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net
Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net

Iulia Albu a postat pe social media o imagine în care apare o burtică...suspectă! Este sau nu vedeta gravidă?

Iulia Albu a postat pe rețelele de socializare o imagine care a fost destul de comentată de internauți! Oare vedeta este însărcinată sau nu? Imaginea este surprinsă în lift, iar Iuliei Albu i se vede burtica de parcă ar fi gravidă!

Admiratorii Iuliei Albu de pe rețelele de socializare au comentat imediat la imagine: ”Ești gravidă?”, ”Sarcină ușoară!”, ”Cred că ai format o obsesie din a te fotografia în lift!”, ”Ce ai acolo?”, ”Cea mai stilată”.

Iulia Albu și-ar mai dori un copil

Celebra Iulia Albu a mărturisit că și-ar mai dori un copilaș. Vedeta mai are o fetiță, pe Mikaela.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Anda Adam, dezvăluiri de familie! Fosta concurentă de la Exatlon vrea să mai facă un copil anul viitor

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

“Cu siguranţă îmi mai doresc copii. Despre asta nu pot vorbi acum, aştept să fiu surprinsă. Dar da, lucrurile merg bine între noi, suntem de doi ani împreună şi este omul lângă care mă văd.

Eu sunt aşa, foarte hotărâtă în privinţa asta. Iubitul meu m-a cucerit cu un detaliu neobişnuit: purta cele mai colorate şosete pe care le-am văzut vreodată la un costum absolut impecabil. Bine, au mai fost şi alte detalii, dar acesta a fost unul dintre ele”, a recunoscut vedeta într-un interviu.Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Cum va arată nunta lui Theo Rose și Anghel Damian: ”Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies