Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net

Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net
Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net

Iulia Albu a postat pe social media o imagine în care apare o burtică...suspectă! Este sau nu vedeta gravidă?

Iulia Albu a postat pe rețelele de socializare o imagine care a fost destul de comentată de internauți! Oare vedeta este însărcinată sau nu? Imaginea este surprinsă în lift, iar Iuliei Albu i se vede burtica de parcă ar fi gravidă!

Admiratorii Iuliei Albu de pe rețelele de socializare au comentat imediat la imagine: ”Ești gravidă?”, ”Sarcină ușoară!”, ”Cred că ai format o obsesie din a te fotografia în lift!”, ”Ce ai acolo?”, ”Cea mai stilată”.

Iulia Albu și-ar mai dori un copil

Celebra Iulia Albu a mărturisit că și-ar mai dori un copilaș. Vedeta mai are o fetiță, pe Mikaela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Anda Adam, dezvăluiri de familie! Fosta concurentă de la Exatlon vrea să mai facă un copil anul viitor

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

“Cu siguranţă îmi mai doresc copii. Despre asta nu pot vorbi acum, aştept să fiu surprinsă. Dar da, lucrurile merg bine între noi, suntem de doi ani împreună şi este omul lângă care mă văd.

Eu sunt aşa, foarte hotărâtă în privinţa asta. Iubitul meu m-a cucerit cu un detaliu neobişnuit: purta cele mai colorate şosete pe care le-am văzut vreodată la un costum absolut impecabil. Bine, au mai fost şi alte detalii, dar acesta a fost unul dintre ele”, a recunoscut vedeta într-un interviu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din intimitate despre Loredana Chivu! ”Îmi plac oamenii care fac ceva în viață. Așa este iubita mea”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies