Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu!
Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Iulia Albu a analizat ţinutele purtate de vedete la Gala Elle.

 

Iulia Albu a fost dezamăgită de ce au ales să poarte Lili Sandu şi Alexandra Ungureanu. Despre Lili a spus că seamănă cu statuia de ceară a Angelinei Jolie, despre Alexandra, cu tanti Zizeta care tocmai şi-a luat basma.

"Nu înţeleg obsesia unora de a purta pantaloni care maschează complet încălţămintea. “Laba” este esenţială in viaţa, in general. Laba de urs, statul “laba”-riera atunci când trece trenul, laba gâştii. 

Chiar dacă încercarea de a copia un look al Angelinei Jolie eşuează lamentabil, lui Lili îi reuşeşte din plin labă-rţarea (ouch!) de a semăna izbitor cu... statuia din ceară a actriţei. De, aşa-i când scapi laba-n ploscă”, a spus Iulia Albu despre Lili Sandu.

”Revenind in picaj la nefastul eveniment, Alexandra Ungureanu si-a luat basma si arată ca tanti Zizeta cu ea! Alexandra pare extrem de nefericita in tulle-ul ei nefericit si o înţeleg pe deplin.

Nu oricine poate purta orice pentru ca nu oricine are atitudinea potrivită pentru asta. Si in plus, tanti Zizeta este numai una”, a comentat Iulia Albu.

R.L.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Gabriela Cristea, declaraţia despre infidelitatea în cuplu care a şocat pe toată lumea: „Recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies