Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu!
Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Iulia Albu a analizat ţinutele purtate de vedete la Gala Elle.

 

Iulia Albu a fost dezamăgită de ce au ales să poarte Lili Sandu şi Alexandra Ungureanu. Despre Lili a spus că seamănă cu statuia de ceară a Angelinei Jolie, despre Alexandra, cu tanti Zizeta care tocmai şi-a luat basma.

"Nu înţeleg obsesia unora de a purta pantaloni care maschează complet încălţămintea. “Laba” este esenţială in viaţa, in general. Laba de urs, statul “laba”-riera atunci când trece trenul, laba gâştii. 

Chiar dacă încercarea de a copia un look al Angelinei Jolie eşuează lamentabil, lui Lili îi reuşeşte din plin labă-rţarea (ouch!) de a semăna izbitor cu... statuia din ceară a actriţei. De, aşa-i când scapi laba-n ploscă”, a spus Iulia Albu despre Lili Sandu.

”Revenind in picaj la nefastul eveniment, Alexandra Ungureanu si-a luat basma si arată ca tanti Zizeta cu ea! Alexandra pare extrem de nefericita in tulle-ul ei nefericit si o înţeleg pe deplin.

Nu oricine poate purta orice pentru ca nu oricine are atitudinea potrivită pentru asta. Si in plus, tanti Zizeta este numai una”, a comentat Iulia Albu.

R.L.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cornuri de POST cu gem şi nucă, fragede şi pufoase - reţetă super simplă

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"

Gabriela Cristea, declaraţia despre infidelitatea în cuplu care a şocat pe toată lumea: „Recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies