Iubita lui Dorian Popa, o nouă intervenţie estetică! Uite ce operaţie urmează să-şi facă frumoasa Claudia Iosif!


Iubita lui Dorian Popa vrea talie de viespe, ca a Cruduţei! Uite ce operaţie estetică urmează să-şi facă.

Cruduţa era nemulțumită de faptul ca nu avea o talie prea bine definită, aşa că a apelat la specialistul în chirurgie estetică Nemer Kamal care i-a recomandat cea mai nouă procedură în domeniul esteticii: liposculptură!

Citeste si: Dieta Hippocrate - Programul Hippocrates de regenerare totala a organismului in 7 ani

Această metodă este una dintre cele mai moderne proceduri din domeniul chirurgiei estetice, mai avansată decât liposucţia clasică, având avantajul conturării mai bune a corpului și formelor.

Daniela Crudu (29 ani) a intrat în sala de operații, acum câteva zile, cu zâmbetul pe buze. Intervenția a durat mai puțin de o oră, timp în care medicul i-a scos grăsimea de pe talie, dar a și modelat zona astfel încât sa fie într-o armonie perfectă și să îi definească talia.

Iubita lui Dorian Popa vrea talie de viespe, ca a Cruduţei! Frumoasa brunetă a fost deja la o consultaţie!

Ei bine, după ce a văzut rezultatul în cazul Danielei Crudu, o altă vedetă sexy vrea să apeleze la serviciile medicului Kamal pentru aceeaşi procedură. Este vorba despre frumoasa Claudia Iosif (36 ani), iubita lui Dorian Popa. Bruneta a fost deja la o consultaţie la cunoscutul doctor şi abia aşteaptă să aibă talia "de viespe" mult dorită.

Dorian Popa are sute de mii de fane, de toate vârstele, care ar face orice pentru o întâlnire cu idolul lor. Cântăreţul primeşte sute de mesaje cu tot felul de propuneri indecente, pe care unii bărbaţi le-ar considera de nerefuzat.

Nu este şi cazul solistului care, de câţiva ani, nu are ochi decât pentru iubita lui, Claudia. Frumoasa brunetă este şi consilierul vestimentar personal al lui Dorian şi totodată îl însoţeşte la majoritatea spectacolelor.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri