Daca vrei sa iti impresionezi prietenii sau pur si simplu iti place sa prepari cocktailuri acasa, trebuie sa ti cont de cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci cele mai bune cocktailuri in aceasta primavara.
Unul din cei mai buni barmani din Washington, Tod Thrasher iti impartaseste cateva secrete.
Multi barmani spun ca odata cu venirea primaverii trebuie sa incepi sa folosesti alcool transparent si sa lasi deoparte spirtoasele maronii. Insa Tod Thrasher este de parere ca atat whisky-ul cat si gin-ul au acelas gust si in luna decembrie si in iulie. Acesta ne sfatuieste sa ne focusam pe ingrediente ca fructele: capsuni, grapefruit sau pomelo.
Barmanul spune ca acum e momentul sa folosim ierburi proaspete pentru ca au un gust mai bun ca oricand.
Foloseste menta si busuioc in retele tale.Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Un alt sfat al barmanului este sa iti prepari siropul de fructe prin macerare si nu prin fierbere. Astfel aroma cocktailului va fi mai placuta.
“Foloseste-ti blenderul electric cu incredere pentru crearea diferitelor cocktailuri” spune Tod Thrasher.
Sursa liquor.com