Iti place pestele? Invata sa prepari cea mai buna plachie de crap!

Iti place pestele? Invata sa prepari cea mai buna plachie de crap!
Iti place pestele? Invata sa prepari cea mai buna plachie de crap!

Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a pregatit o delicioasa plachie de crap.

 

Costul estimativ pentru patru persoane este de 40 de lei.
Ingrediente
Un crap mare
Sare, piper, ulei
O lingura de faina
2-3 cepe
2-3 rosii
O mana de masline
O lamaie
O legatura patrunjel, dafin
Mod de preparare
Se curata crapul, se
taie bucati sau se lasa intreg, se asezoneaza cu sare, piper, apoi se da prin faina.
Se frige in 2-3 linguri de ulei pe ambele parti pana devine auriu.
Separat, se taie ceapa julienne (pestisori) si se caleste intr-o lingura de ulei impreuna cu dafin, piper boabe si se asezoneaza bine.
Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile, maslinele si coditele de patrunjel tocate marunt.
Se toarna in tava jumatate din aceasta compozitie de legume, se pune pestele deasupra si se toarna si cealalta jumatate de compozitie de ceapa cu rosii.
Din loc in loc, se presara felii de lamaie si se adauga patrunjel tocat marunt.
Se acopera si se da la cuptor la 170 grade, timp de 30 minute.
Se scoate, se adauga deasupra patrunjel tocat marunt si se lasa sa se raceasca.
De preferat se mananca a doua zi cand se lega bine compozitia.

Costul estimativ pentru patru persoane este de 40 de lei.

Ingrediente

Un crap mare
Sare, piper, ulei
O lingura de faina
2-3 cepe
2-3 rosii
O mana de masline
O lamaie
O legatura patrunjel, dafin

Mod de preparare

Se curata crapul, se taie bucati sau se

lasa intreg, se asezoneaza cu sare, piper, apoi se da prin faina. 

Se frige in 2-3 linguri de ulei pe ambele parti pana devine auriu.Separat, se taie ceapa julienne (pestisori) si se caleste intr-o lingura de ulei impreuna cu dafin, piper boabe si se asezoneaza bine.

Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile, maslinele si coditele de patrunjel tocate marunt.

Se toarna in tava jumatate din aceasta compozitie de legume, se pune pestele deasupra si se toarna si cealalta jumatate de compozitie de ceapa cu rosii.


Din loc in loc, se presara felii de lamaie si se adauga patrunjel tocat marunt.

Se acopera si se da la cuptor la 170 grade, timp de 30 minute. Se scoate, se adauga deasupra patrunjel tocat marunt si se lasa sa se raceasca. 

De preferat se mananca a doua zi cand se lega bine compozitia.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Un pensionar a câștigat aseară la ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Cum arătau Alexandra și Helmut Duckadam în ziua nunții. Imagii rare cu cei doi

Dezvăluirea sfâșietoare pe care Helmut Duckadam i-a făcut-o lui Mitică Dragomir, despre situația financiară! Abia și-a putut stăpâni lacrimile când și-a auzit prietenul spunând asta: „M-am simțit eu umilit”

Cum și-a luat Adrian Enache rămas-bun de la Helmut Duckadam. Gestul artistului îți sfâșie inima

Se mai vede CRBL însurat și tătic din nou, la 46 de ani? Cum este relația lui cu noua parteneră de viață. „Cred că asta este fix ceea ce vor ei să audă.”

Daniel, dezamăgit de reacțiile fetelor din Casa iubirii! „Nu poți să obligi pe nimeni să te placă!” Iată ce anume l-a deranjat pe noul concurent și către cine a lansat reproșuri aprige

De ce s-a împușcat în cap polițistul Ionuț Cobzaru. Problemele care l-au împins la gestul extrem


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies