Iti plac salatele vegetariene? Prepara una cu halloumi, bulgur si pepene rosu!

Iti plac salatele vegetariene? Prepara una cu halloumi, bulgur si pepene rosu!
Iti plac salatele vegetariene? Prepara una cu halloumi, bulgur si pepene rosu!

Aceasta salata iti va tine de foame si iti va oferi o combinatie delicioasa de arome.

 

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 10 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 504
Ingrediente
200g bulgur
50g seminte de dovleac
2 linguri de ulei de masline sau de rapita
250g de branza halloumi, taiata in 10 felii
1 castravete, taiat pe lungime, cu semintele scoase si taiat in cuburi
o mana mare de patrunjel, menta, coriandru au busuios, sau un amestec din toate
sucul si coaja de la doua lamai
un sfert de pepene rosu, taiat in bucati.
Mod de preparare
Pune un vas cu apa la fiert. Pune bulhurul intr-un vas cu condimente si pune apa fierbinte deasupra, cat sa il acopere. Acopera cu un capac si lasa sa absoarba lichidul cat timp tu prepari celelalte ingrediente.
Pune pe foc o tigaie mare si adauga semintele de dovleac, coace timp de cateva minute, apoi lasa-le deoparte.
Pune ulei in tigaie, adauga feliile de halloumi si gateste-le pe fiecare parte timp de 3 minute, pana cand devin aurii.
Verifica bulgurul si ai grija sa fie moale. Toata apa ar trebui sa fie absorbita. Adauga restul de ulei, castravetii, ierburile, sucul si zeama de lamaie si semintele de dovleac. Amesteca bine. Transfera pe un platou si adauga pepenele rosu si branza halloumi.
Sursa: bbcgoodfood.com

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de gatire: 10 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 504

Ingrediente

200g bulgur
50g seminte de dovleac
2 linguri de ulei de masline sau de rapita
250g de branza halloumi, taiata in 10 felii
1 castravete, taiat pe lungime, cu semintele scoase si taiat in cuburi
o mana mare de patrunjel, menta, coriandru au busuios,

sau un amestec din toate
sucul si coaja de la doua lamai
un sfert de pepene rosu, taiat in bucati.

Mod de preparare

Pune un vas cu apa la fiert. Pune bulhurul intr-un vas cu condimente si pune apa fierbinte deasupra, cat sa il acopere. Acopera cu un capac si lasa sa absoarba lichidul cat timp tu prepari celelalte ingrediente.

Pune pe foc o tigaie mare si adauga semintele de dovleac, coace timp de cateva minute, apoi lasa-le deoparte.
Pune ulei in tigaie, adauga feliile de halloumi si gateste-le pe fiecare parte timp de 3 minute, pana cand devin aurii.

Verifica bulgurul si ai grija sa fie moale. Toata apa ar trebui sa fie absorbita. Adauga restul de ulei, castravetii, ierburile, sucul si zeama de lamaie si semintele de dovleac. Amesteca bine. Transfera pe un platou si adauga pepenele rosu si branza halloumi.

Sursa: bbcgoodfood.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum vede Andreea Bănică, rolul de părinte celebru pe care îl are pentru copilașii săi? Artista a ales ca în familia sa să dăinuie armonia, indiferent de situație! "N-are cum să reziste, clar!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

O nouă perioadă plină de evenimente pentru Culiță Sterp! Ce fotografie a apărut în mediul online, acolo unde acesta se afla alături de o frumoasă prezență feminină?

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies