Ispita Cătălina dă vina pe tatăl ei pentru relaţiile toxice în care a fost. Din cauza lui a ajuns amantă: „Nu aveam remuşcări”


Cătălina Manole, ispita care a făcut furori la „Insula iubirii” a vorbit despre experienţele ei cu bărbaţii şi felul în care relaţia cu tatăl ei i-a influeţat viaţa.

„De cele mai multe ori bărbaţii caută noutatea, pentru că în relaţiile de lungă durată apare monotnia. Femeiele caută intimitate, să se conecteze cu nevoilşe partenerului, de asta înşală. Pentru că mergeam din relaţie în relaţie şi aveam tot timpul partneeri nepotriviţi, am ajuns să nu mai încredere în relaţii. În momentul în care tu înşeli, intri într-o relaţie şi te gândeşti tot timpul că te înşală, pentru că tu făcând asta, crezi că toată lumea face la fel.

Nu cred că experienţa mea de a fi o a treia persoană într-o relaţie m-a ajutat prea mult, ci mai mult m-a încurcat pe parcursul drumului pentru că mă gâneam dă toată lumea înşală, toţi bărbaţii înşală şi nimic nu e corect pe lumea asta. Eu eram stric focusata pe a-mi împlini nevoile mele, nevoia de a fi dorit, de a fi apreciat.

PREDICŢII ASTRALE generale HOROSCOP 2019. Eşti pregătită să îmbrăţişezi SCHIMBĂRI RADICALE? 2019 va fi un an MARE!

Nevoia de a fi cu cineva care era deja într-o relaţie vine tot de aici, pentru că tatăl meu fiind mereu nu foarte conectat la trăirile şi meoţiile mele, eu aveam nevoie să mă conectez la parteneri care nu erau acolo, nu erau disponibili pentru mine, eu având deja pe altcineva. Încercând să atrag iubirea din partea lor, era ca şi cum aş fi recâştigat iubirea tatălui pe care nu am avut-o în copliărie. Ştiam că sunt deja într-o relaţie şi era nevoia de a-mi demonstra că mă iubeşte şi pe mine cineva”, a spus Cătălina Manole într-un interviu pentru o emisiune.

Citeşte continuarea pe wowbiz.ro.

M.B.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri