Ispita Cătălina dă vina pe tatăl ei pentru relaţiile toxice în care a fost. Din cauza lui a ajuns amantă: „Nu aveam remuşcări”


Cătălina Manole, ispita care a făcut furori la „Insula iubirii” a vorbit despre experienţele ei cu bărbaţii şi felul în care relaţia cu tatăl ei i-a influeţat viaţa.

„De cele mai multe ori bărbaţii caută noutatea, pentru că în relaţiile de lungă durată apare monotnia. Femeiele caută intimitate, să se conecteze cu nevoilşe partenerului, de asta înşală. Pentru că mergeam din relaţie în relaţie şi aveam tot timpul partneeri nepotriviţi, am ajuns să nu mai încredere în relaţii. În momentul în care tu înşeli, intri într-o relaţie şi te gândeşti tot timpul că te înşală, pentru că tu făcând asta, crezi că toată lumea face la fel.

Nu cred că experienţa mea de a fi o a treia persoană într-o relaţie m-a ajutat prea mult, ci mai mult m-a încurcat pe parcursul drumului pentru că mă gâneam dă toată lumea înşală, toţi bărbaţii înşală şi nimic nu e corect pe lumea asta. Eu eram stric focusata pe a-mi împlini nevoile mele, nevoia de a fi dorit, de a fi apreciat.

PREDICŢII ASTRALE generale HOROSCOP 2019. Eşti pregătită să îmbrăţişezi SCHIMBĂRI RADICALE? 2019 va fi un an MARE!

Nevoia de a fi cu cineva care era deja într-o relaţie vine tot de aici, pentru că tatăl meu fiind mereu nu foarte conectat la trăirile şi meoţiile mele, eu aveam nevoie să mă conectez la parteneri care nu erau acolo, nu erau disponibili pentru mine, eu având deja pe altcineva. Încercând să atrag iubirea din partea lor, era ca şi cum aş fi recâştigat iubirea tatălui pe care nu am avut-o în copliărie. Ştiam că sunt deja într-o relaţie şi era nevoia de a-mi demonstra că mă iubeşte şi pe mine cineva”, a spus Cătălina Manole într-un interviu pentru o emisiune.

Citeşte continuarea pe wowbiz.ro.

M.B.


Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt poziţiile care te vor face să ţipi de placere. Aşa ajungi pe culmile extazului

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Zodiac CHINEZESC 2019. Ce aduce Anul Mistreţului de Pământ pentru toate zodiile

Horoscopul pentru următorii 5 ani. Scorpionii vor fi vedetele zodiacului, Fecioarele sunt protejate de Divinitate până în anul 2022

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru DECEMBRIE. Zodiile care îşi schimbă viaţa total şi intră în 2019 cu oportunităţi reale

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 25 ianuarie 2021! O zodie are are mari probleme în cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri