Ironia sorții: liderul bisericii care a declarat că noul coronavirus este provocat de căsătoriile gay s-a îmbolnăvit de COVID


Patriarhul Filaret

Un lider religios din Ucraina a blamat căsătoriile gay pentru existența virusului, la începutul pandemiei de coronavirus și se pare că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.


In articol:

Patriarhul Filaret are 91 de ani și conduce Biserica Ortodoxă Ucraineană- Patriarhia de la Kiev, așa că înțelepciunea ar trebui să fie punctul său forte. Se pare, însă, că patriarhul a dat vina pe căsătoriile între persoanele de același sex pentru existența noului coronavirus.

Citeste si: Cum se manifestă noul coronavirus? Dezvăluiri ale pacienților infectați cu noul coronavirus: „E o boală perversă”

Totuși, ironic este faptul că Patriarhul s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar Biserinca a transmis un comunicat de presă prin care a confirmat internarea acestuia. Din fericire, starea sa de sănătate este una „stabilă”, precum se arată în declarația emisă de instituție.

„Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru Preasfinția Sa Patriarhul Filaret, pentru ca Domnul Atotputernic să-l vindece pe Patriarh”, au mai transmis purtătorii de cuvânt.

Citeste si: Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre intrarea României în stare de urgență: „Suntem pregătiți!”

Patriarhul Filaret este infecat cu noul coronavirus!

Patriarhul Filaret a realizat numeroase declarații extrem de controversate, încă de la începutul pandemiei de coronavirus, cea potrivit căreia coronavirusul există din cauza persoanelor homosexuale fiind doar un singur exemplu. Acesta a mai spus că această criză sanitară este răspunsul lui Dumnezeu la atitudinea oamenilor: „pedeapsa lui Dumnezeu pentru păcatele oamenilor”, mai exact.

„În primul rând, mă refer la căsătoria între persoane de același sex. Aceasta este cauza coronavirusului”, transmitea patriarhul Filaret în luna martie a acestui an. De altfel, din cauza declarațiilor sale, grupul pentru drepturile persoanelor care fac parte din comunitatea LGBTQ din Ucraina a decis să dea în judecată Patriarhul.

„Trebuie să le arătăm oamenilor că astfel de declarații venite din partea liderilor bisericii din Ucraina nu-și mai au locul”, a dezvăluit liderul grupării, la vremea respectivă.

Citeste si: Adelina Pestrițu și-a îngrijorat fanii! Ce a făcut după ce s-a infectat cu coronavirus


Abonează-te pe

Citește și:

Este sau nu obligatorie școala, începând cu 14 septembrie? Raluca Turcan: „Școala NU este facultativă!”

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Cum se manifestă noul coronavirus? Dezvăluiri ale pacienților infectați cu noul coronavirus: „E o boală perversă”

Adelina Pestrițu, declarații emoționante după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus: „Așa e în viață...”

Cum îți dai seama dacă ai coronavirus? Este vorba despre două simptome noi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje de „LA MULȚI ANI!” pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri