Irisha și Marilena Cuciurean au întors toate privirile la petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp


Irisha și Marilena Cuciurean au întreținut atmosfera de la botezul fiului lui Culiță Sterp cu atitudinea și mișcările lor.


In articol:

Culiță Sterp a serbat recent botezul fiului său. La petrecere au fost invitați mai mulți foști concurenți de la Survivor România, printre care se numără nume precum Sorin Pușcașu, Ștefan Ciuculescu, Irisha, Marilena Cuciurean, Andrei Ciobanu și Cucu.

Irisha și Marilena au fost sufletul petrecerii

Ceremonia religioasă a fost urmată de petrecerea propriu-zisă care a fost organizată la un restaurant pe malul unui lac. Invitații s-au delectat cu un număr impresionant și divers de feluri de mâncare, șampanie și muzică până dimineața.

Irisha și Marilena Cuciurean au întors toate privirile la petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp

Irisha și Marilena Cuciurean au întreținut atmosfera petrecerii cu mișcările și atitudinea lor.

Ținutele celor două nu au fost deloc de trecut cu vederea, atrăgând atenția tuturor invitaților. Irisha a îmbrăcat un compleu cu slipici, care să îi pună în evidență formele, iar Marilena a purtat o rochie mulată, verde, din mătase.

Citeste si: Culiță Sterp și Irisha s-au certat? Cântărețul i-a dat unfollow Faimoasei de la Survivor România: „Ești tras la răspundere”

Petrecerea a avut și muzică live, interpretată de artiști foarte cunoscuți.

Printre aceștia se numără Tzanca Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, care nu numai că au întreținut atmosfera dar au și petrecut alături de restul invitaților. Culiță Sterp nu s-a lăsat mai prejos și a cântat și el câteva melodii în cinstea fiului său.

De către cine au fost însoțite surorile lui Culiță Sterp la botezul fiului său?

Irisha și Marilena Cuciurean au întors toate privirile la petrecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp

Niciun membru al familiei lui Culiță nu a lipsit de la petrecerea botezului fiului său.

Ambele surori ale interpretului, Geta și Ileana Sterp au avut ținute foarte elegante și rafinate, care le avantajează din toate punctele de vedere. Sora mai mică, a lui Culiță, Geta, a purtat o rochie scurtă, neagră și strălucitoare care să îi pună în evidență talia. Tânăra fost însoțită la petrecere de iubitul ei, Sebastian Crăciunescu. Nici Ileana nu a venit singură la petrecerea nepoțelului său. Aceasta a venit la eveniment împreună atât cu soțul ei Daniel Aloman, cât și cu fiica celor doi, Carla.

Citeste si: Culiță Sterp, petrecere de zile mari la botezul fiului său! Tzanca Uraganu și Bogdan de la Ploiești au făcut senzație printre invitați


Abonează-te pe

Citește și:

Ion Șmecherul s-a stins din viață foarte tânăr! Câți ani avea, de fapt, protejatul familiei Sterp

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Tușești sau ai gâtul iritat? Sfaturi esenţiale pentru a trece cu bine peste iarnă

DESCOPERĂ: 5 tipuri de paltoane pentru femei și cum să le porți corect

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, copilărie, de ce nu s-a însurat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri